Η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο μικρότερος αδερφός της πρίγκιπας Λούις θα συμμετάσχουν στην πομπή στέψης του παππού τους, του βασιλιά Καρόλου, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 6 Μαΐου.

Ο μεγαλύτερος αδερφός τους, ο πρίγκιπας Τζορτζ, θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο εκείνη την ημέρα. Έτσι, και τα τρία παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας θα συμμετάσχουν στη διαδικασία. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο Λούις θα συνοδεύσουν τον Τζορτζ και την Καμίλα καθώς φεύγουν από το Αβαείο μετά τη λειτουργία.

Τα παιδιά αναμένεται να βρεθούν με τους γονείς τους σε μια άμαξα πίσω από τον Κάρολο και την Καμίλα, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με την άμαξα Golden State Coach καθώς θα επιστρέφουν στο παλάτι, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα από τις πρόβες που περιήλθαν στην κατοχή των Times.

Είναι κατανοητό ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ εξακολουθούν να εξετάζουν τους ρόλους που θα παίξουν ο Τζορτζ, εννέα ετών, η Σάρλοτ, που θα γίνει οκτώ τέσσερις ημέρες πριν από τη στέψη, και ο Λούις, που θα γίνει πέντε τον Απρίλιο.

Να σημειωθεί ότι ο Τζορτζ, ο δεύτερος στη σειρά για τον θρόνο, και η Σάρλοτ παρευρέθηκαν στην κηδεία της προγιαγιάς τους της βασίλισσας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ τον Σεπτέμβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΟΤ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ