Η Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά το πρόσφατο οικογενειακό συμβούλιο, στο κτήμα του Sandingham. Η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον Καναδά μετά την αποχώρησή της από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο βασιλικό οικογενειακό συμβούλιο συμμετείχαν, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Χάρι, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Αμέσως μετά την κρίσιμη συνάντηση, η βασίλισσα Ελισάβετ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι δέχεται την απόφαση του εγγονού της και της συζύγου του να ξεκινήσουν μία νέα ζωή, αλλά ότι θα προτιμούσε να παρέμεναν στο παλάτι.

Η Δούκισσα του Σάσσεξ βρέθηκε στο Downtown Eastside Women’s Centre στο Βανκούβερ, όπου και συνομίλησε με γυναίκες της κοινότητας για τα τρέχοντα θέματα που τις απασχολούν. Η συγκεκριμένη οργάνωση στηρίζει πάνω από 500 γυναίκες και παιδιά παρέχοντάς τους υποστήριξη αλλά και τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται.

Η είδηση της εμφάνισης της Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά έγινε γνωστή μέσα από την σελίδα του Downtown Eastside Women’s Centre στο Facebook.

“Δείτε με ποια ήπιαμε τσάι σήμερα! H Δούκισσα του Σάσσεξ, Meghan Markle μας επισκέφθηκε σήμερα για να συζητήσουμε θέματα που επηρεάζουν τις γυναίκες στην κοινότητα”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ