Η Σάρα Φέργκιουσον τίμησε την επέτειο ενός έτους από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Σε μία συγκινητική αφιέρωση, που κοινοποίησε στο Instagram, η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου αναφέρθηκε στον στενό δεσμό τους που είχε με τη βασίλισσα και αποκάλυψε πόσο της λείπει η αείμνηστη βασίλισσα.

Μαζί με μια εικόνα της βασίλισσας Ελισάβετ από τότε που ήταν νέα μητέρα και μονάρχης, η Σάρα Φέργκιουσον έγραψε: «Ήσουν μια υπέροχη φίλη, μέντορας, δεύτερη μητέρα για μένα και γιαγιά για τις κόρες μου που μοιράζονται τόσα πολλά από το θάρρος και την καρδιά σου». Και πρόσθεσε: «Πάντα θα αγαπάτε και θα σας λείπει η οικογένειά μας και το έθνος μας».

Λίγες στιγμές αργότερα, Σάρα Φέργκιουσον πρόσθεσε μια άλλη ανάρτηση, με ένα παλιό απόφθεγμα της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ που έγραφε:

«Ό,τι κι αν μας βάζει η ζωή, οι ατομικές μας απαντήσεις θα είναι πιο δυνατές για να συνεργαστούμε και να μοιραστούμε το φορτίο».

Σχετικά με το απόσπασμα, η Σάρα συλλογίστηκε: «Συχνά θυμάμαι τα σοφά λόγια που μοιράστηκε η Αυτή Μεγαλειότητα η βασίλισσα με εμένα και τον ευρύτερο κόσμο. Σε μια εποχή μεγάλων προβλημάτων στον κόσμο, ένα χρόνο μετά το θάνατό της, σήμερα αυτό το απόφθεγμα της φαίνεται πιο εύστοχο από ποτέ».

Μετά τον θάνατο της αείμνηστης βασίλισσας, τα κοργκί της, Sandy και ο Muick, αφέθηκαν στη φροντίδα της Σάρα και του πρίγκιπα Άντριου.

Όπως μας ενημερώνει λοιπόν η ίδια:

«Μου εμπιστεύτηκε τη φροντίδα των κοργκί της Sandy και Muick και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι ζουν καλά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ