Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό μοιράστηκε μια οικογενειακή αλλαγή που έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου καθώς τα δύο της παιδιά επέστρεψαν στο σχολείο.

Μιλώντας στο Monaco-Matin, η Σαρλίν αποκάλυψε ότι τα δύο οκτάχρονα δίδυμα της, πρίγκιπας Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, τοποθετήθηκαν για πρώτη φορά σε ξεχωριστές τάξεις.

Μιλώντας για την επιστροφή τους στο σχολείο, η Σαρλίν είπε: «Ο Ζακ και η Γκαμπριέλα ήταν και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι που είδαν τους φίλους τους ξανά μετά από τόσο μεγάλες διακοπές. Είναι επίσης η πρώτη φορά που δεν θα είναι στην ίδια τάξη».

Σαρλίν

«Είναι ένα μεγάλο βήμα για αυτούς, και αυτό μου φαίνεται καλό. Έτσι, όπως για κάθε μαθητή την πρώτη του μέρα στο σχολείο, είχαν πολλές προσδοκίες για τους νέους τους συμμαθητές, τους δασκάλους τους, για το τι θα φορούσαν», σημείωσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα αδερφάκια αντιμετωπίζουν ανατροπές όσον αφορά την εκπαίδευσή τους. Το 2021, εκπαιδεύτηκαν κατ’ οίκον στο παλάτι στο Μονακό, ενώ η μητέρα τους περνούσε χρόνο αναρρώνοντας σε μια μονάδα θεραπείας.

Η Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό τον Νοέμβριο του 2021 αφού παρέμεινε στη Νότια Αφρική για έξι μήνες με λοίμωξη αυτιού-μύτης-λαιμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΙΝ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ