Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας χωρίς αμφιβολία είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα παιδιά τους, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, ο 9χρονος πρίγκιπας Τζορτζ και η 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ έδωσαν το παρών στην κηδεία της προγιαγιάς τους. Οι θαυμαστές της βασιλικής βρετανικής οικογένειας ξεχώρισαν μία τρυφερή στιγμή ανάμεσα στην 7χρονη Σάρλοτ και τον θείο της, πρίγκιπα Χάρι.

Η μικρή πριγκίπισσα κάθισε ανάμεσα στον Δούκα του Σάσεξ και στην μητέρα της, Κέιτ, στην πρώτη σειρά στο παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου στο Windsor. Σε κάποια στιγμή τα βλέμματα της μικρής Σάρλοτ και του πρίγκιπα Χάρι συναντήθηκαν, ο δεύτερος χαμογέλασε στην ανιψιά του.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν οι μικρότεροι ηλικιακά, ανάμεσα στους 2.000 προσκεκλημένους της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μία τρυφερή στιγμή είχαν η Μέγκαν Μαρκλ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Καθώς αποχωρούσαν από το Αββαείο του Westminster για να ακολουθήσουν την πομπή της σορού της μονάρχη, η Δούκισσα του Σάσεξ χαμογέλασε στην ανιψιά της και η συγκεκριμένη στιγμή έκανε το γύρο του πλανήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ