Τα 75α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα, Τρίτη 30 Ιουνίου, η βασίλισσα Άννα – Μαρία. Η σύζυγός του βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν μόλις 18 ετών όταν παντρεύτηκε τον βασιλιά Κωνσταντίνο τον Σεπτέμβριο του 1964, στην Αθήνα. Την ημέρα του γάμου τους, οι δρόμοι της Αθήνας είχαν στολιστεί με σημαίες της Δανίας και της Ελλάδας. Από πολύ νωρίς είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου κατά μήκος της πομπής από και προς την μητρόπολη για να χειροκροτήσει τους νεόνυμφους.

Βασίλισσα Άννα- Μαρία: Γιορτάζει τα 75α γενέθλιά της

Μαζί δημιούργησαν μία υπέροχη οικογένεια, αποκτώντας πέντε παιδιά, την πριγκίπισσα Αλεξία, τον πρίγκιπα Παύλο, τον πρίγκιπα Νικόλαο, την πριγκίπισσα Θεοδώρα και τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του βασιλικού ζεύγους είναι σπάνιες. Η πιο πρόσφατη ήταν στο γάμο του μικρότερου γιου τους, πρίγκιπα Φίλιππου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Νίνα Φλορ. Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Νίνα Φλορ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Οκτώβριο σε μία μεγαλοπρεπή τελετή στην μητρόπολη Αθηνών.

Η βασίλισσα Άννα- Μαρία έλαμψε με μία μεταλλιζέ μπλε μάξι δημιουργία που ανέδειξε με μαργαριταρένια κοσμήματα στο λαιμό.

Η οικογενειακή φωτογραφία στο γάμο του πρίγκιπα Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ