Η Βασίλισσα Ελισάβετ απαθανατίστηκε χρησιμοποιώντας μπαστούνι για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, ενώ συνοδευόταν από την κόρη της, στο πλαίσιο των “Ευχαριστιών” για να σηματοδοτήσει την εκατονταετηρίδα της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας (RBL) στο Westminster Abbey.

Στο παρελθόν η Μεγαλειότητά της είχε απαθανατιστεί με ανάλογο μπαστούνι, το 2003 και το 2004, μετά από επέμβαση στο γόνατο. Να αναφέρουμε ότι η 95χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία είναι προστάτης της “Λεγεώνας”, δεν έφτασε με το παραδοσιακό “Great West Door” στην εν λόγω εκδήλωση, αλλά μέσω της εισόδου “Poet’s Yard”, συντομότερη διαδρομή προς την έδρα της.

Βασίλισσα Ελισάβετ
Getty Images / Ideal Image

Η Βασίλισσα και η Πριγκίπισσα Άννα, 71 ετών, βρέθηκαν στην εκκλησία εκπροσωπώντας εκείνους που υποστηρίζει η “RBL” – υπηρετώντας μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, βετεράνους και τις οικογένειές τους – μαζί με μέλη της “RBL”, υποστηρικτές, προσωπικό και εθελοντές, καθώς και εκπροσώπους από μια ποικιλία κοινοτήτων και μέλη της κυβέρνησης.

Η Τρίτη σηματοδότησε την πρώτη κοινή έξοδο της Βασίλισσας και της Πριγκίπισσας Άννας μετά την τετραήμερη περιοδεία της Μεγαλειότητάς της στη Σκωτία τον Ιούνιο.

Βασίλισσα Ελισάβετ
Getty Images / Ideal Image

Η εμφάνισή της ήταν καλαίσθητη, με την ίδια να έχει επιλέξει ένα chic ρούχο, διακριτικά αξεσουάρ και μια αρκετά μεγάλη τσάντα, ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ δέχτηκε ένα μπουκέτο λουλούδια με την άφιξή της. Η Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα γιορτάζει τα 100 χρόνια της καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021 με ένα ειδικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, αποτίοντας φόρο τιμής σε όσους συνέβαλαν για την ιστορία του και γιορτάζει με τις κοινότητες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Βασίλισσα Ελισάβετ
Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ