Πρόκειται να είναι μια ξεχωριστή χρονιά για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία θα σηματοδοτήσει επίσημα τα 70 χρόνια της βασιλείας της στις 6 Φεβρουαρίου, ενώ εορτασμοί έχουν προγραμματιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Παράλληλα, όμως, πρόκειται να τιμήσει τα πρώτα γενέθλια της δισέγγονής της Lilibet.

Το γεμάτο αστέρια “Platinum Party” στο Buckingham Palace θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου. Οι καλλιτέχνες δεν έχουν ακόμη κατονομαστεί, αλλά χαρακτηρίζεται ως μια εκδήλωση που θα συγκεντρώσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου στον χώρο της διασκέδασης.

Lilibet

Η Lilibet Diana Mountbatten-Windsor γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 2021 στο Santa Barbara Cottage Hospital, με το όνομά της να έχει επιλεχθεί και με βάση το παιδικό παρατσούκλι της Βασίλισσας.

Δεν είναι, όμως, ακόμα γνωστό αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συμμετάσχουν στους εορτασμούς. Ωστόσο, μέλη της βασιλικής οικογένειας θα συγκεντρωθούν για να τιμήσουν την περίσταση.

Οι Σάσεξ μοιράστηκαν την πρώτη φωτογραφία της Lilibet με την κυκλοφορία της χριστουγεννιάτικης κάρτας τους για το 2021. Την οικογενειακή φωτογραφία τράβηξε ο φωτογράφος του γάμου τους Alexi Lubomirski, το καλοκαίρι στο σπίτι του ζευγαριού στο Montecito. Το πολύτιμο πορτρέτο δείχνει την οικογένεια να ποζάρει σε μερικά σκαλιά με τον Archie, δύο ετών, να κάθεται στην αγκαλιά του Harry και τη Meghan να σηκώνει τη Lilibet στον αέρα.

main photo: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΙΛΙΜΠΕΤ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ