Αν και ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ δεν έχουν ακόμη γιορτάσει τα Χριστούγεννα με τον παππού τους, Κάρολο, φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι φροντίζει να φέρει μια μικρή «οικογενειακή παράδοση Windsor» στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Στα απομνημονεύματά του, Spare, που κυκλοφόρησαν στις αρχές του έτους, ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε για το πώς αυτός και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ανοίγουν μερικά από τα δώρα τους την παραμονή των Χριστουγέννων.

Αυτή η παράδοση των βασιλικών να ανταλλάσσουν δώρα την παραμονή των Χριστουγέννων έγινε δημοφιλής από τη βασίλισσα Βικτόρια και τον πρίγκιπα Αλβέρτο χάρη στη γερμανική καταγωγή της βασιλικής οικογένειας.

H Μέγκαν με τον Άρτσι

Αναλογιζόμενος τα Χριστούγεννα του 2020, ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε: «Πήραμε τον Άρτσι για να βρούμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αγοράσαμε ένα από τα μεγαλύτερα έλατα που είχαν. Το φέραμε σπίτι, το στήσαμε στο σαλόνι. Υπέροχο. Σταθήκαμε πίσω, θαυμάζοντας, μετρώντας τις ευλογίες μας. Νέο σπίτι. Υγιές παιδί».

Ο Χάρι με τη Λίλιμπετ και τον Άρτσι

Και πρόσθεσε: «Ήταν παραμονή Χριστουγέννων. Κάναμε FaceTime με αρκετούς φίλους και παρακολουθούσαμε τον Άρτσι να τρέχει γύρω από το δέντρο. Και ανοίξαμε δώρα. Τηρώντας την οικογενειακή παράδοση Windsor».

Για ένα από τα δώρα, ο Χάρι συνέχισε: «Ένα δώρο ήταν ένα μικρό χριστουγεννιάτικο στολίδι της… Βασίλισσας! Μούγκρισα. Η Μεγκ το είχε εντοπίσει σε ένα τοπικό κατάστημα και σκέφτηκε ότι μπορεί να μου άρεσε. Το κράτησα στο φως. Ήταν το πρόσωπο της γιαγιάς. Το κρέμασα σε ένα κλαδί. Χάρηκα που την είδα εκεί. Έκανε τη Μέγκαν και εμένα να χαμογελάσουμε».

Δυστυχώς, ο πρίγκιπας Άρτσι, ο οποίος ήταν 19 μηνών τότε, υπέστη μια μικρή ατυχία όταν χτύπησε κατά λάθος το στολίδι. «Αλλά τότε ο Άρτσι, παίζοντας γύρω από το δέντρο, τράβηξε τη βάση, τίναξε το δέντρο και η γιαγιά έπεσε. Άκουσα ένα χτύπημα και γύρισα. Κομμάτια κείτονταν σε όλο το πάτωμα».

Ένας λογαριασμός θαυμαστών της οικογένειας κοινοποίησε εικόνα του Άρτσι από το σπίτι τους στο Μοντεσίτο και πλήθος κόσμου έσπευσε να επισημάνει ότι ο Χάρι μοιάζει απίστευτα με τον τετράχρονο σήμερα γιο του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΡΤΣΙ, , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ