Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ γοήτευσαν στο τριήμερο ταξίδι τους στη Νιγηρία, το οποίο επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό στους Αγώνες Invictus. Ο Χάρι και η Μέγκαν ταξίδεψαν στη χώρα της δυτικής Αφρικής χωρίς τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι, πέντε ετών και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, δύο ετών, αλλά τα παιδιά δεν ήταν ποτέ μακριά από το μυαλό των γονιών τους.

Την πρώτη μέρα της μίνι περιοδείας τους, οι Σάσεξ επισκέφτηκαν την Ακαδημία Lightway στην Abuja, ένα σχολείο που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Archewell του Χάρι και της Μέγκαν, όπου συνάντησαν μια ομάδα νηπιαγωγών που χόρεψαν και τραγούδησαν τραγούδια γι’ αυτούς.

Ο Χάρι τους ρώτησε: «Το τραγούδι και ο χορός είναι το αγαπημένο σας μάθημα;»… «Αυτό είναι το αγαπημένο μάθημα της Λίλι», είπε η Μέγκαν για την κόρη τους, η οποία γίνεται τριών ετών στις 4 Ιουνίου. Στη συνέχεια, ο Δούκας και η Δούκισσα οδηγήθηκαν σε ένα μάθημα STEM, όπου μια ομάδα νεαρών έδειξε τα αυτοκίνητα ρομπότ που είχαν δημιουργήσει, με έναν να λέει περήφανα ότι το έλεγαν M-Bot.

πρίγκιπας Άρτσι - πριγκίπισσα Λίλιμπετ
Ο Άρτσι και η Λίλιμπετ στην αγκαλιά της Μέγκαν Μαρκλ

Καθώς ο Χάρι ρώτησε την τάξη αν τους αρέσουν τα ηλεκτρονικά, η Μέγκαν αποκάλυψε ότι στον γιο τους Άρτσι θα άρεσε η κατασκευή.

Στο σχολείο, ο Χάρι και η Μέγκαν μίλησαν για τη σημασία της ψυχικής υγείας.

Η Δούκισσα είπε επίσης στην τάξη: «Όλοι έχουμε την ιστορία μας. Και δεν υπάρχει ντροπή σε καμία από αυτές. Ακόμη και τις πιο δύσκολες μέρες ή τις πιο σκοτεινές μέρες, όλα είναι ένας πυλώνας της δύναμής».

Άρτσι
Ο πρίγκιπας Άρτσι στα πρώτα του βήματα

«Η κόρη μας, η πριγκίπισσα Λίλιμπετ, είναι πολύ, πολύ πιο μικροσκοπική από εσάς. Πριν από μερικές εβδομάδες με κοίταξε και είπε “Μαμά, με βλέπω μέσα σου”… Τώρα μιλούσε πραγματικά, κυριολεκτικά. Και σκέφτηκα, ναι, με βλέπεις αλλά καθώς κοιτάζω γύρω από αυτό το δωμάτιο, βλέπω τον εαυτό μου σε όλους σας επίσης», πρόσθεσε.

πρίγκιπας Άρτσι - πριγκίπισσα Λίλιμπετ
Η Λίλιμπετ σε σπάνια φωτογραφία

Η Μέγκαν πέρασε την Ημέρα της Μητέρας μακριά από τα παιδιά της.  Καθώς το ζευγάρι παρευρέθηκε σε μια δεξίωση στο Σπίτι του Κυβερνήτη στο Λάγος, η Δούκισσα είπε στους καλεσμένους: «Είμαι πολύ, πολύ ευγνώμων, σήμερα είναι η Ημέρα της Μητέρας». Σε ένα βίντεο TikTok που κοινοποιήθηκε από το Arochukwu Network, η Μέγκαν πρόσθεσε αναφερόμενη στον Άρτσι και τη Λίλιμπετ: «Μας λείπουν τα παιδιά μας, μου λείπουν τα μωρά μου, αλλά αισθάνομαι πολύ σωστό να βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε».

Άρτσι
Μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΡΤΣΙ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ