Η βασίλισσα Ελισάβετ οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία και μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και διεθνείς royals Και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου συγκεντρώθηκαν στο Αβαείο του Westminster τη Δευτέρα, ενώ ακολούθησε τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ.

Τα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ ενώθηκαν για να τιμήσουν τηνν μακροβιότερη μονάρχη της Βρετανίας, ωστόσο, υπήρχε ένας royal που δεν έδωσε το «παρών». Η Κάθρον, Δούκισσα του Κεντ δεν παρευρέθηκε. Η 89χρονη είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Έντουαρντ, δούκα του Κεντ, ο οποίος είναι πρώτος ξάδερφος της βασίλισσας. Αν και η Κάθριν δεν παρευρέθηκε στην τελετή, ο σύζυγός της ήταν παρών.

Ελισάβετ

Η Δούκισσα, η οποία παραιτήθηκε από τα βασιλικά της καθήκοντα το 2002 και παραιτήθηκε από τον τίτλο της HRH, εμφανίζεται σπάνια δημόσια. Αν και ο λόγος απουσίας της Δούκισσας του Κεντ δεν έχει αποκαλυφθεί, είναι γνωστό ότι στο παρελθόν αντιμετώπιζε από προβλήματα υγείας, και είχε μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα.

Η Κάθριν είναι το τέταρτο παιδί και η μοναδική κόρη του Sir William Worsley και της συζύγου του Joyce Morgan Brunner και γνώρισε τον Δούκα του Κεντ όταν ήταν 24 ετών και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1961. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Λόρδο Νίκολας Γουίνδσορ, τη Λαίδη Έλεν Τέιλορ και τον Τζορτζ, τον κόμη του Σεντ Άντριους και έχουν δέκα εγγόνια.

Γιατί συμβούλευαν τη βασίλισσα Ελισάβετ να μην παντρευτεί τον πρίγκιπα Φίλιππο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ