Το καλοκαίρι, ο διάδοχος του θρόνου νορβηγικού θρόνου πρίγκιπας Χάακον και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ έγιναν 50 ετών. Οι δυο τους επέλεξαν να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά τους στις 25 Αυγούστου, μαζί με την 22η επέτειο του γάμου τους.

Από τον εορτασμό δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παιδιά τους φυσικά: Πριγκίπισσα Ίνγκριντ και πρίγκιπας Σβέρε Μάγκνους.

Όλα τα βλέμματα συγκεντρώθηκαν στην νεαρή πριγκίπισσα Ίνγκριντ, δεύτερη στη σειρά διαδοχής του νορβηγικού θρόνου, μετά τον πατέρα της, διάδοχο πρίγκιπα Χάακον, που αναμένεται να γίνει η δεύτερη γυναίκα μονάρχης της Νορβηγίας από τον 15ο αιώνα, μετά τη βασίλισσα Μαργαρίτα.

Η πριγκίπισσα έκανε μια πολύ τολμηρή royal εμφάνιση στο παλάτι, και σχολιάστηκε αναλόγως. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μπλε μίντι φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ και πολύ μεγάλο σκίσιμο στον μηρό, που σχολιάστηκε αρνητικά για την τολμηρότητα του.

Η εμφάνιση της Ίνγκριντ που σχολιάστηκε για το τομηρό φόρεμα
Η εμφάνιση της Ίνγκριντ που σχολιάστηκε για το τομηρό φόρεμα Photo:Instagram detnorskekongehus

Σήμερα πάντως η Ίνγκριντ γίνεται 20 ετών και το παλάτι με αφορμή τη χαρούμενη επέτειο δημοσίευσε μια φωτογραφία της με στρατιωτική στολή.  

Η πριγκίπισσα μέχρι να ξεκινήσει η στρατιωτική της εκπαίδευση εκτελούσε έναν μεγάλο αριθμό επίσημων καθηκόντων για τη Βασιλική Οικογένεια. Αυτό δεν τη σταμάτησε το καλοκαίρι του 2022, σύμφωνα με το νορβηγικό περιοδικό Se og Hørη, να εργαστεί σε ιταλικό εστιατόριο.

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα, φέρεται να εργάστηκε στη τρατορία «Skur 33» στο Όσλο. Καθώς ήταν πολύ μικρή για να σερβίρει αλκοόλ δούλεψε στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο πλύσιμο των πιάτων και στον καθαρισμό. Μάλιστα και οι γονείς της, την ενθάρρυναν να το κάνει, όπως ανέφερε το περιοδικό Svensk Dam.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες πάντως, όπως η πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας, ξεκίνησε τη στρατιωτική της εκπαίδευση στο τάγμα μηχανικών στο Øverbygd.

H πριγκίπισσα Ίνγκριντ όταν έγινε 18 ετών πραγματοποίησε άλμα με αλεξίπτωτο από ύψος 20.000 ποδιών με τη συμβολή των ειδικών δυνάμεων στη Ρένα. Photo:Instagram detnorskekongehus
H πριγκίπισσα Ίνγκριντ όταν έγινε 18 ετών πραγματοποίησε άλμα με αλεξίπτωτο από ύψος 20.000 ποδιών με τη συμβολή των ειδικών δυνάμεων στη Ρένα. Photo:Instagram detnorskekongehus

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ