Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου για το βασιλιά Κάρολο Γ’ καθώς θα φιλοξενήσει την πρώτη επίσημη επίσκεψη, από τότε που ανακυρήχθηκε νέος μονάρχης. Θα υποδεχτεί τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής, Cyril Ramaphosa, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του.

Η βασιλική οικογένεια επανενώνεται ξανά

Αφοσιωμένος στο καθήκον του, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ μαζί με τη βασιλική σύζυγο, Καμίλα, τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, θα χαιρετήσουν τον ηγέτη Ramaphosa κατά τη διάρκεια μίας μεγαλοπρεπούς τελετής.

Στη συνέχεια, ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ θα παραθέσει ιδιωτικό γεύμα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής και στη συνέχεια θα τον ξεναγήσει στη Βασιλική συλλογή της Πινακοθήκης για να θαυμάσει από κοντά έργα Τέχνης Νοτιαφρικανών καλλιτεχνών.

Το ίδιο βράδυ, ο νέος μονάρχης θα παραθέσει επίσημη δεξίωση στο παλάτι προς τιμήν του προέδρου.

Χωρίς αμφιβολία, όλα τα βλέμματα θα μαγνητίσουν η Καμίλα και η πριγκίπισσα της Ουαλίας με τις εμφανίσεις τους. Και οι δύο θα εμφανιστούν με επίσημα ενδύματα ενώ αναμένεται να φορέσουν τις τιάρες τους.

Η πριγκίπισσα Κέιτ έχει φορέσει μόνο 3 τιάρες σε έντεκα περιστάσεις. Και υπάρχει λόγος που συνέβη αυτό: Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, τα λαμπερά και πανάκριβα headpieces μπορούν να φορεθούν από συγκεκριμένα άτομα σε συγκεκριμένες περιστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ