Η βασιλική σύζυγος Καμίλα αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές μετά την άνοδο του συζύγου της, Καρόλου στο βρετανικό θρόνο. Εκτός από την αλλαγή του τίτλου της, καθώς από Δούκισσα της Κορνουάλης πλέον είναι η βασιλική σύζυγος, αναμένεται και να μετακομίσει και να αφήσει το αγαπημένο της σπίτι στο Highgrove.

Οι θαυμαστές όμως της Καμίλα παρατήρησαν μία ακόμη μικρή αλλαγή. Πάντα φορούσε ένα fitness ρολόι αλλά από τότε ο Κάρολος διαδέχτηκε την αείμνηστη μητέρα του στη μοναρχία, σταμάτησε να το φορά. Η 75χρονη Καμίλα ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις της, σπάνια αποχωριζόταν το αγαπημένο της ρολόι.

Εθεάθη για πρώτη φορά να το φοράει κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Wiltshire το 2020 και έκτοτε ήταν αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων της τόσο σε casual όσο και σε επίσημες περιστάσεις, όπως στην Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αββαείο του Westminster τον Μάρτιο του 2022.

Από τότε όμως που έφυγε από τη ζωή η βασίλισσα Ελισάβετ, η Καμίλα αντικατέστησε το ρολόι που καταγράφει τους παλμούς της καρδιάς όταν κάνεις ασκείται και γυμνάζεται, με ένα του οίκου Cartier.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ