Η Καμίλα και ο κουνιάδος της, πρίγκιπας Έντουαρτ, γνωρίζονται πολλά χρόνια. Φαίνεται λοιπόν, ότι εκείνος έχει επηρεαστεί από μια συνήθεια της συζύγου του βασιλιά Κάρολου Γ‘, Καμίλα.

Πριν ανέβει ο σύζυγός της στον θρόνο, η 75χρονη Καμίλα, δεν εμφανίζόταν ποτέ χωρίς το fitness ρολόι της και ο πρίγκιπας Έντουαρτ, την αντιγράφει πιστά. Ο πρίγκιπας Edward πλέον φοράει συνεχώς με το ίδιο fitness ρολόι, προφανώς επηρεαζόμενος από την Καμίλα.

Η βασιλική σύζυγος Καμίλα εθεάθη για πρώτη φορά να φοράει το fitness tracker κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Wiltshire το 2020 και έκτοτε την έχουμε δει να το φοράει συχνά τόσο στις casual όσο και στις επίσημες περιστάσεις, όπως στην Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αββαείο του Westminster τον Μάρτιο του 2022.

Πρόκειται για ένα μοντέλο, το οποίο είναι αδιάβροχο και καταγράφει τους παλμούς της καρδιάς όταν κάνεις ασκείται και γυμνάζεται ενώ μετράει επίσης και τα βήματα.


Στις τελευταίες της εμφανίσεις, μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η 75χρονη φαίνεται ότι έχει αντικαταστήσει το fitness ρολοι της με ενα κλασικό Cartier, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει στις παλιές της συνήθειες μετά τη λήξη της πένθιμης περιόδου για τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Έντουαρντ ωστόσο, δεν αλλάζει για καμία περίσταση τις συνήθειές του, αφού το fitness ρολόι του έχει γίνει προέκταση του καρπού του. Υποθέτουμε ότι η Καμίλα του έχει μιλήσει για τα οφέλη του ρολογιού και ο 58χρονος πρίγκιπας, έχει εκτιμήσει το συγκεκριμένο αξεσουάρ πολύ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΛΑ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ