Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα πενθούν τη βασίλισσα Ελισάβετ που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών. Ο βασιλιάς είναι παππούς πέντε εγγονιών του, πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotter, του πρίγκιπα Louis, του Άρτσι και της Λίλιμπετ και η Καμίλα είναι γιαγιά των Lola, Freddie, Eliza, Gus και Louis.

Αν και τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές καθώς οι γονείς τους βρίσκονται στο προσκήνιο της δημόσιας σφαίρας του Ηνωμένου Βασιλείου και τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν τα έχουμε δει κάποιες και σαφώς λιγότερες φορές, τα εγγόνια της Καμίλα εμφανίζονται εξαιρετικά σπάνια. Τα πέντε εγγόνια τους επιλέγουν να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η βασιλική σύζυγός Καμίλα με τον πρώην σύζυγό της απέκτησε τον Tom Parker Bowles, 47 ετών, και τη Laura Lopes, 44 ετών. Ο γιος της, Tom Parker Bowles παντρεύτηκε τη fashion editor Sara Buys από το 2005 έως το 2018 και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τη Lola, 14 ετών, και τον Freddie, 12 ετών. Η κόρη της Laura Lopes με το σύζυγό της, Harry Lopes έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τους Eliza, 14 ετών, Gus, 12 ετών, και Louis, 12 ετών.

Tα παιδιά της Καμίλα, Laura Lopes και Tom Parker Bowles Getty Images. Η εγγονή της Καμίλα Λόλα κοιτάζει πίσω της

Ωστόσο τα παιδιά της Καμίλα και τα εγγόνια της έδωσαν το παρών στην κηδεία της βασίλισσας, πραγματοποιώντας μία πολύ σπάνια δημόσια εμφάνιση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ