Ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε ότι θα υποδεχτεί τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής, Σίριλ Ραμαφόζα, μαζί με τη σύζυγό του και Πρώτη Κυρία, Tshepo Motsepe, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, τον επόμενο μήνα.

Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη που θα δεχτεί ο Κάρολος, ως νέος βασιλιάς, μετά το θάνατό της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο νέος μονάρχης θα υποδεχτεί το προεδρικό ζεύγος της Νότιας Αφρικής την Τρίτη 24 Νοεμβρίου του 2022.

H Καμίλα, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄έχει επισκεφτεί τη Νότια Αφρική πολλές φορές μετά την πρώτη του επίσκεψη στη χώρα και σε πόλεις όπως τις Pretoria, Johannesburg, Durban και Cape Town, στο 1997.

Βασιλική σύζυγος Καμίλα: Πότε αναμένεται να εμφανιστεί με τιάρα;

Το τελευταίο του ταξίδι στον βασιλιά Κάρολο Γ΄στη Νότια Αφρική, ήταν το 2011. Είχε επισκεφτεί τη χώρα μαζί με την Καμίλα, ενώ είχε μιλήσει για την κλιματική αλλαγή στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν και το Nelson Madela Foundation. O βασιλιάς Κάρολος μάλιστα ήταν παρών στην κηδεία του Μαντέλα το 2013.

Το 2010, η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ είχε υποδεχτεί τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής, Jacob Zuma κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τότε, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα είχαν δώσει το παρών στο επίσημο δείπνο που είχε λάβει χώρα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η Καμίλα είχε εμφανιστεί με την εμβληματική Greville Tiara και αναμένεται στην επικείμενη επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους της Νότιας Αφρικής να εμφανιστεί για πρώτη φορά με στέμμα, μετά το θάνατο της βασίλισσας.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές εν όψει της επίσκεψης, είναι πολύ πιθανό, στο δείπνο να δώσουν το παρών και άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όπως είναι η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας. Αναμένεται μάλιστα, να εμφανιστεί με τιάρα εκτός από τη βασιλική σύζυγο, Καμίλα και η Κάθριν Μίντλετον, για πρώτη φορά, ως πριγκίπισσα της Ουαλίας. Δεν είναι γνωστό επίσης ποια τιάρα θα επιλέξει η Κάθριν Μίντλετον αλλά είναι πιθανόν να φορέσει ή τη Lotus Flower Tiara ή τη Lover’s Knot Tiara που είναι μία από τις αγαπημένες της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ