Η βασιλική σύζυγος Καμίλα βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο μετά την ανακύρηξη του Καρόλου ως νέου μονάρχη. Ένας φίλος της, το όνομα του οποίου είναι Paul O’ Grady αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας της και μία λεπτομέρεια που ίσως σοκάρει τους θαυμαστές της.

«Η Καμίλα είναι πραγματικά αστεία»

Μιλώντας στην Daily Mail, o Paul ανέφερε: «Η Καμίλα είναι μία πραγματικά αστεία γυναίκα. Μπορείς να γελάς μαζί της ξεχνώντας πού βρίσκεσαι!». Και πρόσθεσε: «Πάντα παίρνω μία μεγάλη αγκαλιά και ένα φιλί από εκείνη που αυτό πάντα σοκάρει τους πάντες».

Ο Πολ και η βασιλική σύζυγος έχτισαν μία όμορφη φιλία και μοιράζονται μία μεγάλη αγάπη, τα ζώα και τα σκυλάκια. Η βασιλική σύζυγος είναι προστάτιδα του Battersea Dogs και του Cats Home. Η συνέντευξη του φίλου της έρχεται μετά από την κυκλοφορία του πολύκροτου ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix, στο οποίο αφήνονται σαφείς αιχμές κατά του παλατιού.

Μέχρι στιγμής, η βασιλική οικογένεια έχει επιλέξει να μην σχολιάσει δημόσια το ντοκιμαντέρ. Η Καμίλα πριν λίγες ημέρες επισκέφτηκε το Emmaus UK, το οποίο κάνει συνεισφορές σε αστέγους και οι θαυμαστές της έσπευσαν να επαινέσουν την «προσγειωμένη» Καμίλα για την ανθεκτικότητά της σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την οικογένεια.

«Είναι κατά τη γνώμη μου υπέροχη», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, ενώ ένας δεύτερος σημείωσε: «Η Καμίλα που ποτέ δεν εξήγησε ή παραπονέθηκε».

«Η Καμίλα δεν γεννήθηκε στη βασιλική οικογένεια, αλλά η αφοσίωση στον βασιλιά και η πίστη της στη Βρετανία θα την κάνουν πρότυπο», ήταν ένα ακόμα σχόλιο στήριξης προς το πρόσωπό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ