Ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα παρέθεσαν δεξίωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ο νέος μονάρχης «άνοιξε» τις πόρτες του παλατιού του Μπάκιγχαμ, το βράδυ της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου, για 300 καλεσμένους, προσωπικότητες των Τεχνών, των Μέσων ενημέρωσης, της μόδας, των επιχειρήσεων και της υγειονομικής περίθαλψης. Η εμφάνιση της βασιλικής συζύγου ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή και όπως είναι αναμενόμενο έγινε αντικείμενο σχολιασμού.

Η λαμπερή εμφάνιση της Καμίλα!

Η Καμίλα τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα χάρη στο εξαιρετικά λαμπερό σύνολό της από μαύρο βελούδο. Η υπέροχη εμφάνισή της πυροδότησε σωρεία θετικών αντιδράσεων! «Η βασίλισσα Καμίλα φαίνεται τόσο χαρούμενη και λαμπερή», έγραψε ένας θαυμαστής ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Μου αρέσει να βλέπω τον βασιλιά και τη βασίλισσα με την οικογένειά τους». Άλλα μηνύματα ήταν απλά γεμάτα υπέροχα emojis για την οικογένεια.

Συγκεκριμένα η Καμίλα φορούσε ένα μακρύ μαύρο βελούδινο φόρεμα με υπέροχα σχέδια και τελειοποίησε το σύνολό της με ένα σετ κοσημάτων που αποτελείται από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα χρυσό κολιέ.

Καμίλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ