Η βασιλική σύζυγος Καμίλα επισκέφτηκε τα γραφεία της Βασιλικής Κοινότητας Οστεοπόρωσης την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου. Είναι ένα κέντρο που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της καθώς συνδέεται με μία άγνωστη σε πολλούς οικογενειακή ιστορία της. Η σύζυγός του βασιλιά Καρόλου είδε την μητέρα της να χάνει τη ζωή της σε προχωρημένο στάδιο της συγκεκριμένης ασθένειας το 1994, σε ηλικία 71 ετών.

Καμίλα: Η ιστορία της μητέρας της που τη στιγμάτισε

Από την ίδια ασθένεια υπέφερε και η γιαγιά της που έφυγε από τη ζωή, το 1986. Το 2021 σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης, η Καμίλα είχε μιλήσει για τη μάχη της μητέρας της. «Θύμαμαι όταν είχε έρθει μία φίλη της και την αγκάλιασε και με την αγκαλιά έσπασε το πλευρό της. Ήταν πολύ άσχημο!».

Θυμήθηκε ακόμα τους γιατρούς που είχε επισκεφτεί η μητέρα της, Rosalind Shand και είχαν αποδώσει την άσχημη κατάσταση της υγείας της, στην ηλικία της! «Είχε δει κάθε πιθανό γιατρό και όλοι έλεγαν το ίδιο πράγμα: ”Συγγνώμη είστε μεγάλη σε ηλικία! Τη βλέπαμε να συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια μας!», είχε πει.

Η δύσκολη κατάσταση της υγείας της είχε επηρεάσει τόσο την ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. «΄Ηταν απαίσιο. Δεν ξέραμε τίποτα γι΄αυτό. Όταν την αγγίζαμε ή κουνιόταν κυριολεκτικά ούρλιαζε!», είπε η Καμίλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ