Η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, και ο βασιλιάς Κάρολο Γ’, μαζί με τον πρίγκιπα Άντριου, την πριγκίπισσα Άννα και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια παρευρίσκονται στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ μαζί τους είναι τα παιδιά της Καμίλα, Τομ Πάρκερ Μπόουλς και Λόρα Λόπες.

Η οικογένεια της Καμίλα, τα παιδιά της και τα εγγόνια της, καλούνται να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα καθώς η Καμίλα αναβαθμίστηκε μετά την άνοδο του Καρόλο στον θρόνο.

ελισάβετ

Η βασιλική σύζυγος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τη βασίλισσα Ελισάβετ, και αναφέρθηκε στη δυνατή προσωπικότητά της, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχει αυτά τα υπέροχα μπλε μάτια, που όταν χαμογελάει φωτίζουν ολόκληρο το πρόσωπό της. Θα θυμάμαι πάντα το χαμόγελό της. Αυτό το χαμόγελο είναι αξέχαστο».

Παράλληλα, η βασιλική σύζυγος αποκάλυψε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό από τον γάμο της στις 9 Απριλίου του 2005, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αναδείξει το χιούμορ της.

«Και όταν, στο πλήρωμα του χρόνου, ο γιος μου Κάρολος γίνει βασιλιάς, ξέρω ότι θα του δώσετε όπως και στη σύζυγό του Καμίλα την ίδια υποστήριξη που μου δώσατε και είναι ειλικρινής ευχή μου όταν έρθει εκείνη η ώρα, η Καμίλα να να είναι γνωστή ωςβασιλική σύζυγος, καθώς συνεχίζει τη δική της πιστή υπηρεσία», είχε αναφέρει η βασίλισσα Ελισάβετ στο παρελθόν.

Τα παιδιά της Καμίλα έφτασαν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και η άφιξή τους αποτέλεσε θέμα στα μέσα ενημέρωσης.

Η Καμίλα σε μια αποκάλυψη για τη βασίλισσα Ελισάβετ: «Πριν το συνειδητοποιήσω εκείνη το αντιλήφθηκε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ