Σε μια συγκινητική χειρονομία, ο βασιλιάς Κάρολος, επέτρεψε στον πρίγκιπα Harry να φορέσει τη στρατιωτική του στολή στην αγρυπνία δίπλα στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ, το Σάββατο.

“Η απόφαση να επιτραπεί στον Δούκα του Sussex να φορέσει τη στολή του Blues and Royals ελήφθη αποκλειστικά από τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο”, ανέφεραν βασιλικές πηγές.

Η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε χωρίς τη συμμετοχή του Harry, ο οποίος είχε προετοιμαστεί να υπακούσει τις επιθυμίες της γιαγιάς του και να φορέσει ένα κοστούμι ή μία στολή της επιλογής της.

Η αποκάλυψη έρχεται αφότου ο Harry εθεάθη να φορά τα πολιτικά του σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις μετά τον θάνατο της γιαγιάς του, καθώς δεν είναι πλέον εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Παρά το γεγονός ότι ήταν πρώην αξιωματικός του στρατού, του ζητήθηκε να φορέσει ένα κοστούμι για την πομπή της βασίλισσας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Σε μια επίδειξη ενότητας, τα αδέρφια Harry και William περπατούσαν δίπλα-δίπλα καθώς ακολουθούσαν το φέρετρο της γιαγιάς τους, από το παλάτι του Buckingham προς την αίθουσα του Westminster.

H εκδήλωση του Σαββάτου θα συμμετέχουν και τα 8 εγγόνια της βασίλισσας, τα οποία θα σταθούν γύρω από το φέρετρο για 15 λεπτά, ως ένδειξη σεβασμού.
Ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα σταθεί στο κεφάλι ενώ ο Δούκας του Sussex στα πόδια. Ο William θα πλαισιωθεί από τα ξαδέρφια του Zara Tindall και Peter Philips, ενώ ο Harry θα είναι με τις κόρες του Δούκα του York, πριγκίπισσες Βeatrice και Eugenie.

Αυτή η εβδομάδα που πέρασε θα έχει αποδειχτεί αναμφίβολα δύσκολη για τον πρίγκιπα Harry που γιόρτασε τα 38α γενέθλιά του την Πέμπτη. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex βρίσκονται αυτή τη στιγμή μακριά από τα δύο παιδιά τους, Archie και Lilibet, έχοντας παρατείνει τη διαμονή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παραστούν στην κηδεία της βασίλισσας τη Δευτέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ