Την πρώτη του χριστουγεννιάτικη κάρτα ως νέος μονάρχης δημοσίευσε ο βασιλιάς Κάρολος Γ’. Στη φωτογραφία φαίνεται ο μονάρχης με τη βασιλική σύζυγο, Καμίλα. Το στιγμιότυπο που κοσμεί την κάρτα τραβήχτηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 2022, πέντε ημέρες πριν η βασίλισσα Ελισάβετ φύγει από τη ζωή. Ωστόσο υπάρχει ένας κρυφός συμβολισμός πίσω από αυτή την επιλογή.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα στη συγκεκριμένη φωτογραφία βρίσκονταν στα Βraemar Games, που είναι αγαπημένοι αγώνες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Μεγάλη θαυμάστρια των συγκεκριμένων αγώνων υπήρξε η βασίλισσα Ελισάβετ που απολάμβανε να τους παρακολουθεί. Την ημέρα εκείνη που είχε παραστεί ο βασιλιάς Κάρολος με τη σύζυγό του, εκπροσωπούσε την μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ που προφανώς λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να παραστεί. Άλλωστε, πέντε ημέρες αργότερα έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Προφανώς η φωτογραφία επιλέχθηκε για να τονίσει ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα τηρήσει τις παραδόσεις της μητέρας του.

Τα σχέδια για τα Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα με την οικογένειά του στο Sandringham, εκεί δηλαδή που τα γιόρτασε κάθε χρόνο η αείμνηστη μονάρχης. Μαζί με τη σύζυγό του και την οικογένεια του θα ταξιδέψουν λοιπόν στο Νorfolk. Μαζί τους θα είναι επίσης, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τα τρία παιδιά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ