Η περσινή χρονιά ήταν πολυάσχολη και μερικές φορές πολύ συναισθηματική για τη βασιλική οικογένεια, κυρίως για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Η απώλεια ης βασίλισσας τον Σεπτέμβριο τους στιγμάτισε, ενώ το ζευγάρι ανέλαβε νέους ρόλους ως πρίγκιπες της Ουαλίας.

Το ζευγάρι μετακόμισε επίσης στο Γουίνδσορκαι και ήταν πολύ απασχολημένο με την μεταφορά των τριών παιδιών τους στο νέο τους σχολείο. Επίσης, η βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο επίκεντρο ακόμη περισσότερο από ό,τι συνήθως στον απόηχο της σειράς ντοκιμαντέρ του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στο Netflix, «Harry and Meghan».

Η Ντέμπι Φρανκ, η αστρολόγος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, λέει ότι όποια και αν είναι η νέα χρονιά, η Κέιτ Μιντλετον θα είναι βράχος για τον σύζυγό της. «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας γεννήθηκε κάτω από το αντίθετο ζώδιο του Γουίλιαμ, τον σίγουρο και σταθερό Αιγόκερω που αγκυροβολεί τον πιο συναισθηματικά αντιδραστικό σύζυγό της. Η Κέιτ θα παραμείνει ήρεμη και θα συνεχίσει δυναμικά».

κέιτ μίντλετον

«Φέτος θα βρει νέους τρόπους για να γίνει ακόμα πιο αγαπητή στο κοινό και θε έρθει σε επαφή με ό,τι συμβαίνει στον κόσμο και τις ζωές των ανθρώπων», τόνισε η αστρολόγος για την Κέιτ Μίντλετον. Σύμφωνα με την Ντέμπι, θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για την Κέιτ να δείξει τις δυνάμεις της από το καλοκαίρι και μετά.

«Ο Ιούνιος είναι ο μεγάλος μήνας της για να ανέβει και να λάμψει. Το φθινόπωρο είναι μια ισχυρή περίοδος για την Κέιτ Μίντλετον για να αφήσει το στίγμα της και είναι επίσης απασχολημένη με ένα σαφές σύνολο στόχων. Για την Κέιτ, το 2023 της δίνει μια πραγματική ευκαιρία να εδραιώσει την ταυτότητά της ως πριγκίπισσα της Ουαλίας», συμπλήρωσε.

Η διατροφή που ακολουθεί η Κέιτ Μίντλετον

Πρίγκιπας Χάρι: Η αστρολόγος της Νταϊάνα προβλέπει τις αλλαγές που θα ζήσει το 2023

Το καταφύγιο της Κέιτ Μίντλετον και του Γουίλιαμ σε φωτογραφίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ