Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έλαβαν επίσημα τον τίτλο της πριγκίπισσας και του πρίγκιπα της Ουαλίας, όταν ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ το επιβεβαίωσε στο δημόσιο λόγο του μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο νέος μονάρχης ανακοίνωσε την είδηση στην πρώτη του τηλεοπτική ομιλία που απηύθυνε στον βρετανικό λαό μετά τον θάνατο της μητέρας του, της βασίλισσας και η είδηση ​​έγινε δεκτή από το ευρύ κοινό ένθερμα.

Οι γονείς του Ουίλιαμ, ο Κάρολος και η Νταϊάνα, ήταν οι τελευταίοι που κατείχαν τον τίτλο και είναι ιδιαίτερη η χαρά που αυτός και η Kate θα αναλάβουν τώρα τον μανδύα.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, ο μικρότερος αδερφός της Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, μπήκε στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για τους θαυμαστές του αποδεικνύοντας ότι αποδέχεται με σεβασμό τις εξελίξεις.

Ο 58χρονος μοιράστηκε μια εντυπωσιακή εικόνα από το σπίτι του, το Althorp, το πατρογονικό σπίτι της οικογένειας Spencer. Έγραψε: «Θα κρατήσουμε τη σημαία στο @althorphouse να κυματίζει μεσίστιη μέχρι την κηδεία της Αυτής Μεγαλειότητας».

Η χειρονομία του αντιμετωπίστηκε θερμά από τους θαυμαστές. «Δείχνοντας μεγάλο σεβασμό», σημείωσε ο ένας, ενώ ο δεύτερος είπε: «Ο Θεός να ευλογεί. Ξέρω ότι τα αγόρια εκτιμούν τον σεβασμό σου». Πολλοί royal fans έγραψαν απλώς «Ευχαριστώ» ή μοιράστηκαν καρδιές αγάπης στην ενότητα σχολίων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο βασιλιάς Κάρολος δήλωσε για την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William: “Σήμερα, είμαι περήφανος που του δημιούργησα τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Tywysog Cymru, τη χώρα της οποίας τον τίτλο είχα τόσο μεγάλο προνόμιο να φέρω κατά τη διάρκεια τόσο της ζωής και του καθήκοντός μου.”

Με την Catherine δίπλα του, ο νέος μας Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ξέρω, θα συνεχίσουν να εμπνέουν και να καθοδηγούν τις εθνικές μας συνομιλίες, βοηθώντας να φέρουμε τους περιθωριακούς στο κεντρικό σημείο όπου μπορεί να δοθεί ζωτική βοήθεια”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KATE MIDDLETON, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ