Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε πρόταση γάμου στην Κέιτ Μίντλετον με το εμβληματικό δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνα, από ζαφείρι και διαμάντια, το οποίο σε μεγάλο βαθμό πιστεύεται ότι κληρονόμησε ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο Χάρι λέγεται ότι παρέδωσε το κόσμημα στον μεγαλύτερο αδερφό του πριν από την πρότασή του στην Κέιτ, στην Κένυα το 2010. Στα απομνημονεύματά του Spare, τα οποία κυκλοφόρησαν στην Ισπανία την Πέμπτη, ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε ότι η όλη ιστορία ήταν «ανοησία» και δεν είχε κληρονομήσει το δαχτυλίδι της μητέρας του, και ως εκ τούτου, δεν υπήρξε στιγμή που το παρέδωσε στον Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε ζητήσει το δαχτυλίδι αφού η μητέρα τους πέθανε σε τροχαίο στη Γαλλία το 1997, και ο πρίγκιπας Χάρι δεν είχε αντίρρηση.

H πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Χάρι και φορώντας το δαχτυλίδι

Ο Χάρι εξήγησε ότι έμαθε πως ο Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αρραβωνιάστηκαν όταν είχε επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το παλάτι του Μπάκιγχαμ εξέδωσε την ανακοίνωση τον Νοέμβριο του 2010.

Ο Χάρι πρόσθεσε στο βιβλίο του ότι ευχόταν στον αδερφό του τα καλύτερα για τον επερχόμενο γάμο του, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή πίστευε ότι θα ήταν εκείνος ο πρώτος που θα παντρευτεί.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον άρχισαν να βγαίνουν στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους, αλλά είχαν σχέση οκτώ χρόνων πριν από την πρόταση γάμου.

Κέιτ Μίντλετον

photos: Getty Images/Ideal Image

Το γαμήλιο προνόμιο της Κέιτ Μίντλετον που είχαν μόνο η Νταϊάνα & η βασίλισσα Ελισάβετ

Η δημόσια τρυφερή στιγμή της Κέιτ Μίντλετον και του Γουίλιαμ έγινε πρώτο θέμα συζήτησης

H Κέιτ Μίντλετον φορά τις ίδιες μπότες με τη Σάρλοτ – Το κόστος και το σχέδιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ