Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντελτον, πραγματοποιεί εμφανίσεις με στυλ χωρίς ωστόσο να αγοράζει συνεχώς νέα κομμάτια. Η Κέιτ βρήξε στην γκαρνταρόμπα το ιδανικό σύνολο για να προωθήσει την καμπάνια της «Shaping Us».

Το μπλε φόρεμα που διάλεξε το είχε φορέσει πριν από τέσσερα χρόνια και εξακολουθεί να φαίνεται το ίδιο μοντέρνο και κομψό, ενώ στο πλαίσιο της καμπάνιας της, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα το απόγευμα η Κέιτ Μίντελτον έκανε μια τοποθέτηση που συγκίνησε πολλούς.

«Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε, αλλά η πρώιμη παιδική μας ηλικία διαμορφώνει τα πάντα, από τον τρόπο που δημιουργούμε σχέσεις μέχρι τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το άγχος. Ευχαριστούμε τεράστιες τους Πρωταθλητές μας για τη διάδοση του μηνύματος», έγραφε η λεζάντα του βίντεο.

Η Κέιτ Μίντελτον φόρεσε τελευταία φορά το κατά παραγγελία μπλε φόρεμα τον Φεβρουάριο του 2019 κατά τη διάρκεια μιας διήμερης επίσκεψης στη Βόρεια Ιρλανδία κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο St Joseph’s SureStart Facility, πρόγραμμα που υποστηρίζει γονείς με μικρά παιδιά που ζουν σε μειονεκτικές περιοχές.

Η απόφασή της να το φορέσει και πάλι ήταν για πολλούς από τους θαυμαστές της μια αναφορά στην προηγούμενη δράση της.

Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ Μίντλετον και Λετίθια με το ίδιο ρούχο – Ποια το φόρεσε καλύτερα

Από την Κέιτ Μίντλετον στη Λετίθια: Οι δουλειές που έκαναν πριν παντρευτούν βασιλιάδες και πρίγκιπες

Αυτός είναι ο συμβολισμός που κρύβεται πίσω από το καινούργιο κολιέ της Κέιτ Μίντλετον

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ