Η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ Μίντλετον, διανύει την καλύτερη επαγγελματική της φάση. Η 67χρονη αποκάλυψε ότι επιτέλους πέτυχε τους στόχους της καριέρας της, χάρη στην τελευταία σειρά της εταιρείας της «Party Pieces».

Πρόκειται για συλλογές διακόσμησης με είδη για πάρτι, που έχουν αγαπηθεί πολύ. «Επιτέλους εκπλήρωσα το όνειρό μου να σχεδιάσω συλλογές για το τέλειο πάρτι», έγραψε. «Είτε διοργανώνετε ένα παιδικό πάρτι είτε μια εορταστική συγκέντρωση, θα απολαύσετε κάθε στιγμή με αυτά τα κομμάτια! Οι ζωηρές και εντυπωσιακές διακοσμήσεις περιλαμβάνουν μπαλόνια, γιρλάντες για χαρούμενα γενέθλια, πολύχρωμες σερπαντίνες, τραπέζια και πολλά άλλα», πρόσθεσε.

Η Κάρολ Μίντλετον, αφού σχεδίασε το πέμπτο πάρτι γενεθλίων της μεγαλύτερης κόρης της Κέιτ, διαπίστωσε ότι τα είδη για πάρτι στην αγορά έλειπαν. Έτσι, ξεκίνησε το ταξίδι με αυτή την εταιρεία.

Ποια είναι η Κάρολ Μίντλετον

Εντυπωσιακή και χωρίς να σταματά να ονειρεύεται, η μητέρα της Κέιτ υπήρξε αεροσυνοδός της British Airways. Από το 1987 είναι ιδιοκτήτρια μιας μεγάλης επιχείρησης που εμπορεύεται προϊόντα για κάθε είδους πάρτι και επεκτείνει πλέον τις δραστηριότητές της και στις ΗΠΑ.

Ξεκίνησε από το «τραπέζι της κουζίνας της», ενώ γρήγορα μεγάλωσαν τόσο οι δουλειές της ώστε ο σύζυγός της εγκατέλειψε τη δουλειά του στη British Airways για να μπει στην οικογενειακή επιχείρηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΟΛ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ