Η Kate Middleton και o Πρίγκιπας William, είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τη γέννηση της κόρης του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Παρότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex μετακόμισαν στην Αμερική, ο Πρίγκιπας William και η Kate θα ανυπομονούν να συναντήσουν το νέο βασιλικό μέλος , με το όνομα Lilibet Mountbatten-Windsor, τους επόμενους μήνες.

Είναι πολύ πιθανό οι δύο οικογένειες να συναντηθούν σε κάποια γιορτή, για κάποιο γάμο ή την βάπτιση των μωρών της Πριγκίπισσας Eugenie και της Zara Tindall.

Εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας του COVID-19 που ισχύουν ακόμα, υπάρχει κάποια αβεβαιότητα σχετικά με το πότε θα μπορέσουν να ταξιδέψουν ξανά ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan με την κόρης τους Lilibet και τον μεγαλύτερο γιο τους Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας θα χαρούν ιδιαίτερα να δούν το βασιλικό ζεύγος στο Ηνωμένο Βασίλειο τα Χριστούγεννα ή στην Παρέλαση των Χρωμάτων τον επόμενο χρόνο, σε μία τελετή γεμάτη διασκεδαστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των γενεθλίων της Βασίλισσας.

Η μικρή Lilibet θα αποτελέσει το νέο μέλος στα παιχνίδια των μικρών γαλαζοαίματων, με τον Πρίγκιπα George, την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis.

Ο μεγαλύτερος αδερφός της Lilibet, Archie, έχει ήδη αναπτύξει στενό δεσμό με τα παιδιά της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William, καθώς έζησε τα πρώτα του χρόνια στο παλάτι του Windsor.

Το καλοκαίρι του 2019, η Meghan Markle και η Kate Middleton πήγαν μαζί με τα παιδιά τους και παρακολούθησαν τον Πρίγκιπα William και τον Πρίγκιπα Harry σε έναν αγώνα πόλο στο Wokingham.

Getty Images/Ideal Image

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν η πρώτη φορά που οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας είχαν την ευκαιρία να δουν τον τότε 2 μηνών Archie παρέα με τα ξαδέλφια του στο κοινό.

Παρά το γεγονός πως ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton είχαν ήδη επισκεφθεί τον ανηψιό τους μετά την γέννησή του το Mάϊο του 2019, το ζευγάρι είχε αποφασίσει να περιμένει πρίν φέρουν σε επαφή τα παιδιά τους με τον μικρό τους ξάδελφο.

Ο αγώνας πόλο ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση των παιδιών των βασιλικών ζευγαριών. Το HELLO! έμαθε απο πηγές ότι στην πραγματικότητα ο George είχε ήδη γνωρίσει τον ξάδελφό του Archie νωρίτερα, χωρίς όμως να γίνονται γνωστές οι συνθήκες και οι λεπτομέριες της συγκεκριμένης συνάντησης. Είναι σύνηθες τα βασιλικά παιδιά να γνωρίζουν τους συγγενείς τους πολύ αργότερα απο την γέννησή τους.

Η μικρή Lilibet, κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου στο Santa Barbara Cottage Hospital της California και έγινε γνωστό απο μια δήλωση του βασιλικού ζεύγους μέσω του site τους ‘Archewell’ λέγοντας: “Στις 4 Ιουνίου ευλογηθήκαμε με την άφιξη της κόρης μας, Lilibet”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ