Σε απομόνωση στο Παλάτι του Kensington βρίσκεται η Kate Middleton, καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο θετικό στον covid-19, όμως ο πρίγκιπας William δεν έχει τεθεί σε καραντίνα.

Σύμφωνα με τις τρέχουσες κυβερνητικές οδηγίες, η Δούκισσα ήταν εκείνη που ήρθε σε επαφή απευθείας με το θετικό κρούσμα, αλλά καθώς ο σύζυγός της δεν ήταν παρών όταν έγινε η επαφή, δεν χρειάζεται να μείνει κι εκείνος έγκλειστος.

Ακόμα κι αν το ζευγάρι ζει μαζί με τα παιδιά του και έχει στενή επαφή, μόνο όταν η Kate Middleton αρχίσει να εμφανίζει συμπτώματα θα πρέπει και ο πρίγκιπας William να απομονωθεί.

H ανακοίνωση για την Kate Middleton από εκπρόσωπο του Παλατιού

Mάλιστα, φαίνεται ότι η Δούκισσα του Cambridge ειδοποιήθηκε την Παρασκευή, μετά την επίσκεψή της στο Wimbledon.

«Την περασμένη εβδομάδα η Δούκισσα ήρθε σε επαφή με κάποιον ο οποίος στη συνέχεια είχε θετικά αποτελέσματα για το COVID-19. Αν και δεν εμφανίζει συμπτώματα θα παραμείνει σε καραντίνα », ανέφερε εκπρόσωπος.

Το Kensington Palace δεν είναι ένα μέρος που θα τη δυσκολέψει, καθώς η ιδιωτική της κατοικία, το Apartment 1A, διαθέτει πέντε αίθουσες υποδοχής, τρία κύρια υπνοδωμάτια, γκαρνταρόμπες, ένα νυχτερινό και νηπιαγωγείο και τις δικές του αίθουσες προσωπικού.

Η δουλειά της μπορεί να συνεχιστεί ενώ παραμένει στους εσωτερικούς χώρους, καθώς διαθέτει το δικό της γραφείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KATE MIDDLETON, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ