Η μητέρα της Kate Middletοn, Carole, μοιράστηκε μερικά δώρα που λάμβαναν τα παδιά της όταν ήταν μικρά. «Πιστεύω ότι το μικρότερο δώρο μπορεί να δώσει μεγάλη χαρά σε ένα παιδί,» έγραψε η Carole Middleton σε μία πρόσφατη δημοσίευσή της στον λογαριασμό της στο Instagram, Party Pieces.

Kate Middleton

H Kate Middleton με την μητέρα της Carole στο Βασιλικό Ascot.

 

«Όταν ήταν μικροί η Kate, η Pipa και ο James, έβρισκαν πολύ χαριτωμένες αυτές τις μικρές ευλύγιστες φιγούρες,» έγραψε η Carole στην περιγραφή της φωτογραφίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Party Pieces (@partypieces)

Η παραμονή των Χριστουγέννων ήταν πάντα μία ειδική περίσταση για την οικογένεια της Kate. «Τα παιδιά ήταν πολύ ενθουσιασμένα με την ιδέα ότι θα έρθει ο Πατέρας των Χριστουγέννων και ήθελαν πάντα να του δώσουν κάτι – και ο ίδιος εκτιμούσε ιδιαίτερα τα κουτιά,» αποκάλυψε η Carole.
Eξαιτίας της πανδημίας, η Carole, θα στολίσει το σπίτι με τα εγγόνια της διαδικτυακά φέτος. «Μπορεί να μην τα καταφέραμε να είμαστε όλοι μαζί, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτό που είναι σημαντικό αυτά τα Χριστούγεννα είναι το να μείνουμε σαν οικογένεια ενωμένοι. Συνήθως τα εγγόνια μου με βοηθούν να διακοσμήσω το δέντρο. Φέτος, θα τους ζητήσω να το κάνουμε μέσω βίντεο κλήσης και να μου λένε ποιο στολίδι θα μπει που».

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη πώς ο Πρίγκιπας William, η Kate και τα παιδιά τους, Πρίγκιπας George, Πριγκίπισσα Charlotte και Πρίγκιπας Louis, θα περάσουν τις φετινές γιορτές, εξαιτίας των μέτρων της Αγγλίας, για τον COVID-19. Ο Δούκας είχε αναφερθεί σχετικά: «Είναι πολύ δύσκολο. Όλοι προσπαθούμε να κάνουμε τα σχέδιά μας και δεν γνωρίζουμε τι είναι καλύτερο για τον καθένα.»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ