Ο πρίγκιπας William πρόκειται να κληρονομήσει μαζί με τον τίτλο του ένα ακίνητο αμύθητης αξίας. Συγκεκριμένα, το Δουκάτο της Κορνουάλης αξίας 1 δισεκατομμυρίου λιρών θα περάσει στην κυριότητα του πρίγκιπα της Ουαλίας μετά το θάνατο της βασίλισσας.

Ο πρίγκιπας έχει γίνει πλέον ο κληρονόμος και ο 25ος Δούκας της Κορνουάλης. Το Δουκάτο της Κορνουάλης, αποτελούσε παραδοσιακά μια ροή εισοδήματος για τον πλέον βασιλιά Κάρολο, για περισσότερα από 50 χρόνια.

Το γεγονός αυτό καθιστά επίσης τον πρίγκιπα William έναν από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες γης στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς το κτήμα αποτελείται από 52.000 εκτάρια (128.000 στρέμματα).

Η γη του Δουκάτου της Κορνουάλης δεν βρίσκεται όλη στην Κορνουάλη σε αντίθεση με ό,τι υποδηλώνει το όνομά της. Στην πραγματικότητα το ακίνητο εκτείνεται σε 20 διαφορετικές κομητείες, συμπεριλαμβανομένων των Devon, Kent, Dorset, Carmarthenshire και Nottinghamshire.

Όσον αφορά τη σύζυγό του Kate βέβαια ο τίτλος που έφερε προηγουμένως η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν συνάδει με την κατοχή των πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων της οικογένειας. Η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας, αν και εξακολουθεί να φοράει ήδη περήφανα το δαχτυλίδι αρραβώνων που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν θα κληρονομήσει το πιο πολυσυζητημένο κόσμημά της.

O λόγος για την περίφημη τιάρα που φορούσε η Νταϊάνα όταν περπάτησε στον διάδρομο για να παντρευτεί τον Πρίγκιπα Κάρολο στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου τον Ιούλιο του 1981.

Το αστραφτερό κάλυμμα κεφαλής είναι σχεδιασμένο σε στιλ γιρλάντα και διαθέτει μια κεντρική καρδιά που πλαισιώνεται από συνεχείς κυλίνδρους, διάσπαρτους με λουλούδια σε σχήμα αστεριού και τρομπέτας. Τοποθετείται παντού με κυκλικά και τριαντάφυλλα διαμάντια, και οβάλ διαμάντια, τοποθετημένα σε χρυσό.

Η τιάρα κληρονομήθηκε από τον πατέρα της Νταϊάνα, Τζον Σπένσερ, 8ο κόμη Σπένσερ στα μέσα της δεκαετίας του εβδομήντα και, ως εκ τούτου, παραμένει στην οικογένεια Σπένσερ. Όμως, ενώ η Kate μπορεί να μην κληρονομήσει το διάσημο διάδημα, φαίνεται ότι μια μέρα θα δοθεί στην κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KATE MIDDLETON, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ