Ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton πρόκειται να μετακομίσουν στην πανέμορφη εξοχική κατοικία, Adelaide, στο κτήμα της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Windsor Great Park.

Ο Chris Harvey, ειδικός εσωτερικών χώρων στο Stelrad αποκάλυψε στο HELLO! μερικές πληροφορίες για το Adelaide Cottage και όπως ανέφερε “πρόκειται για ένα εξοχικό σπίτι που έχει ανακαινιστεί προς τιμήν της βασίλισσας, επομένως διαθέτει παραδοσιακή διακόσμηση”.

Συνεχίζει επισημαίνοντας ότι έχει “γαλλικά παράθυρα, αρκετά τζάκια, σκεπαστή βεράντα και porte cochere. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα δωμάτιο με ναυτικό θέμα το οποίο είναι διακοσμημένο με χρυσά δελφίνια και ανακυκλωμένα σχοινιά οροφής από το βασιλικό γιοτ του 19ου αιώνα.”

Το ακίνητο τεσσάρων υπνοδωματίων του πρίγκιπα William και της Kate Middleton βρίσκεται στο κτήμα του Windsor το οποίο εκτείνεται σε 655 στρέμματα. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πολύ πιο κοντά στη Βασίλισσα Ελισάβετ.

To Frogmore Cottage όπου θα μένει ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle. (Getty Images/Ideal Image)

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge θα είναι επίσης πολύ πιο κοντά στο νέο σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, στο Frogmore Cottage στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στην έπαυλη Royal Lodge, του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson.

Η έπαυλη Royal Lodge το 1937. (Getty Images/Ideal Image)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KATE MIDDLETON, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ