Το βασιλικό πρωτόκολλο έχει υπάρξει εξαιρετικά αυστηρό όσο αφορά της προσωπικές εμπειρίες των μελών της. Τα πράγματα άλλαξαν σημαντικά μετά την πρωτοβουλία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του αδερφού του Χάρι να μιλήσουν για τις ψυχικές νόσους. Δίπλα τους βρισκόταν και η Κέιτ Μίντλετον. Έκτοτε, οι προσωπικές αναφορές των royals είναι συχνότερες αν και όχι βαθιά εξομολογητικές, αν εξαιρέσουμε φυσικά το ντοκιμαντέρ Harry & Meghan και την αυτοβιογραφία «Ρεζέρβα», που κυκλοφόρησε ο πρίγκιπας Χάρι, που όμως πια δεν εργάζεται για το στέμμα.

Η Κέιτ Μίντλετον από την άλλη είναι πάντα μετρημένη όταν μοιράζεται τις προσωπικές της εμπειρίες με το κοινό. Όταν το κάνει όμως, μιλάει από καρδιάς.

Άλλωστε αυτή η ευθύτητά της είναι που την έχει κάνει αγαπητή στον κόσμο, όμως δεν αποκαλύπτει ποτέ προσωπικά ζητήματα. Εξαίρεση αποτέλεσε όταν κατά την επίσημη επίσκεψη της στο Κεντ, σε μία συνάντηση με μαθητές που έχουν πρόσθετες γνωστικές ανάγκες, και το National Portage Association, μια εκπαιδευτική υπηρεσία στην Αγγλία και την Ουαλία, έκανε μία σπάνια αναφορά στις εγκυμοσύνες της που εξέπληξε τους royal fans.

Η Κέιτ Μίντλετον μιλούσε στον πατέρα τεσσάρων παιδιών Steve Ikebuwa όταν αναφέρθηκε στις εγκυμοσύνες της και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην υπερέμεση, μια επιπλοκή της κύησης που προκαλεί πρωινές ναυτίες και την οποία είχε να διαχειριστεί και στις τρεις εγκυμοσύνες της και που την οδήγησε και σε νοσηλεία.

Ο Ikebuwa της εξομολογήθηκε το πώς η σύζυγός του διαχειρίστηκε τη συνθήκη και η Κέιτ Μίντλετον ήταν πρόθυμη να μιλήσει και για τη δική της εμπειρία.

«Ήταν ωραία που τη γνώρισα. Όταν της είπα για την υπερέμεση της γυναίκας μου, της χτύπησε φλέβα. Μπορούσες να δεις στην έκφρασή της το ‘Το έχω περάσει κι εγώ» περιέγραψε ο Ikebuwa μετά τη συνάντησή του με την Κέιτ Μίντλετον.

«Μπορούσες να δεις τη σύνδεσή της με το γεγονός ότι η γυναίκα μου πέρασε όλο αυτό» συμπλήρωσε αναφέροντας ότι είναι μια ευχάριστη γυναίκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ