Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν ως κύριο μέλημα την ανατροφή των παιδιών τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, αλλά ο πρίγκιπας Τζορτζ πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Ο εννιάχρονος και τα αδέρφια του, ξεκίνησαν στο σχολείο Lambrook στις αρχές Σεπτεμβρίου, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να έχει αναφέρει ότι έχουν προσαρμοστεί καλά και έχουν αποκτήσει καινούργιους φίλους.

Μιλώντας σε μια ομάδα μαθητών κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Ουαλία με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλεοτον παρατηρώντας ότι ένα αγόρι φορούσε γραβάτα, τον ρώτησε: «Δένεις τη γραβάτα σου μόνος;». Το αγόρι απάντησε καταφατικά και η Κέιτ ενθουσιάστηκε.

Κέιτ Μίντλετον

Στη συνέχεια, η πριγκίπισσα της Ουαλίας πρόσθεσε: «Μπράβο σου. Έδειξα και τον τρόπο στον Τζορτζ -γιατί πρέπει να φοράει γραβάτα τώρα για το σχολείο-, οπότε πρέπει να του μάθω πώς να το κάνει. Αλλά μπράβο, έκανες καλή δουλειά με τη γραβάτα σου. Χαίρομαι που σε γνωρίζω».

Πριν από 140 χρόνια, το 1878, δύο από τους εγγονούς της βασίλισσας Βικτώριας, ο πρίγκιπας Christian Victor και ο πρίγκιπας Albert του Schleswig-Holstein, ήταν μαθητές στο Lambrook. Η βασίλισσα Βικτώρια συνήθιζε να ταξιδεύει από το κάστρο του Γουίνδσορ στο Lambrook για να παρακολουθεί τα εγγόνια της σε θεατρικές παραστάσεις και αγώνες κρίκετ.

Το Lambrook αναπτύχθηκε σταθερά ως προπαρασκευαστικό σχολείο για οικότροφους αγοριών και εξελίχθηκε περαιτέρω το 1992, ενώ συγχωνεύτηκε το 1997 με το Haileybury Junior School, και αφοράσε παιδιά από 7 έως 13 ετών. Το Lambrook είναι ένα ιδιωτικό σχολείο στο Berkshire, και δέχεται παιδιά μέχρι την ηλικία των 13 χρόνων.

Τα δίδακτρα για τον πρίγκιπα Λούις ανέρχονται στις 4.389 λίρες τον χρόνο και ανέρχεται συνολικά σε 13.167 λίρες για τη συνολική του μαθητεία εκεί, όμως όταν φτάσει το τρίτο έτος, όταν το κόστος αυξηθεί. Το τρίτο και το τέταρτο έτος κοστίζουν 6.448 λίρες ανά τρίμηνο, που σημαίνει ότι η εκπαίδευση της πριγκίπισσας Σάρλοτ θα κοστίσει στους γονείς της 19.344 λίρες ετησίως. Για τα παιδιά από τα έτη πέντε έως οκτώ χρόνων είναι 6.999 λίρες ανά έτος, που σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ θα κοστίσει στους γονείς του 20.997 λίρες.

Η μέθοδος που ακολουθούν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους

photos: Getty Images/Ideal Image & Ιnstagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ