Η Κέιτ Μίντλετον δεν σταματά να κερδίζει τις εντυπώσεις των βασιλικών θαυμαστών της και να αποδεικνύει ότι είναι γεννημένη για να προσφέρει κοινωνικά. Πρόσφατα, παραχώρησε συνέντευξη στον Roman Kemp με αφορμή τη νέα της καμπάνια «Shaping Us» για τη σημασία των πέντε πρώτων χρόνων στη ζωή ενός παιδιού.

«Οι σχέσεις μέσα σε μια οικογένεια είναι σημαντικές. Το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλώνει το παιδί είναι σημαντικό και οι εμπειρίες που μοιράζεσαι μαζί του. Δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των παιχνιδιών που έχει ή τα πόσα ταξίδια θα πάτε.

Απλά πρέπει να εξασφαλίσεις ότι έχουν τη σωστή συναισθηματική στήριξη γύρω τους κι αυτό προέρχεται από τους ενήλικες στη ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά η Κέιτ Μίντλετον.

Οι θαυμαστές της, λοιπόν, ομόφωνα σχολίασαν πόσο περήφανοι είναι για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για την όμορφη πριγκίπισσα μας που είναι τόσο αγαπητή σε όλο τον κόσμο», «Αγαπώ πραγματικά την πριγκίπισσα Κέιτ! Οι κληρονομιές που χτίζει εξαιρετικές», ήταν μερικά μόνο από τα λόγια τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ