Η Βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε τη βασιλική έγκριση στην ενός έτους Jalayne Sutherland, η οποία ντύθηκε υπέροχα ως Μεγαλειότητα για το Halloween, φορώντας ένα παλτό και ασορτί καπέλο με περούκα και τσάντα. Το κοριτσάκι μάλιστα πόζαρε σε φωτογραφίες και εντυπωσίασε.

Σύμφωνα με το Nottimghamshire Live, η μητέρα της Jalayne, Katelyn Sutherland, έστειλε μια φωτογραφία στη Βασίλισσα και δεν περίμενε απάντηση. Έτσι μπορούμε μόνο να φανταστούμε την έκπληξη των γονιών της Jalayne όταν έλαβαν ένα γράμμα από εκείνη.

Βασίλισσα Ελισάβετ

«Η Βασίλισσα θέλει να σας ευχαριστήσω για την επιστολή σας και για τη φωτογραφία που επισυνάψατε. Η Αυτού Μεγαλειότητα θεώρησε ευγενικό εκ μέρους σας να της γράψετε και χάρηκε που είδε τη φωτογραφία της κόρης σας, Jalayne, με την υπέροχη στολή της», αναφέρει η επιστολή με ημερομηνία 9 Δεκεμβρίου γραμμένη από μέλος που ανήκει στο βασιλικό επιτελείο.

Η μητέρα της μικρούλας αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη έμπνευση για το ντύσιμο της Jalayne ήταν «το γεγονός ότι τα σκυλιά μας είναι οι καλύτεροι φίλοι της κόρης μας. Είμαστε σίγουρα θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας και πραγματικά θαυμάζουμε πώς η βασίλισσα περπατά με πίστη».

Η στολή της Jalayne δεν τράβηξε μόνο την προσοχή της Βασίλισσας, αλλά και άλλων ενώ συνέβη για το Halloween. «Καθώς περπατούσαμε για το Halloween λάβαμε πολλά, πολλά κομπλιμέντα, αλλά οι αγαπημένες μου αντιδράσεις ήταν όταν οι άνθρωποι της υποκλίνονταν ή της έκαναν το βασιλικό κύμα και έλεγαν: “Μεγαλειοτάτη”».

Μια μικρή Βασίλισσα Ελισάβετ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ