Λίγα 24ώρα μετά την αιφνίδια εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο, ο βασιλιάς Κάρολος έχει έναν καλό λόγο να γιορτάζει!


Την Τρίτη, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δημοσίευσαν τα ευχάριστα νέα για τον νέο τίτλο του νέου μονάρχη.

Συγκεκριμένα, το παλάτι επιβεβαίωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος έγινε Συνταγματάρχης του Σώματος Βασιλικών Μηχανικών (γνωστών ως Sappers), ακολουθώντας τα βήματα της αείμνηστης μητέρας του, της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Ο Επικεφαλής, Tyrone Urch, δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που ο βασιλιάς συμφώνησε να γίνει ο νέος μας Συνταγματάρχης. Είναι μεγάλη μας τιμή και συνεχίζει μια μακρόχρονη παράδοση που ξεκίνησε το 1904 από τον Βασιλιά Εδουάρδο Ζ΄. Αυτά τα υπέροχα νέα θα εμπνεύσουν ολόκληρη την οικογένεια των Sappers παγκοσμίως.».

Βασιλιάς Κάρολος: Ο νέος του ρόλος ως Αρχισυνταγματάρχης του Σώματος Βασιλικών Μηχανικών

Τη Δευτέρα, ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε για ένα τετραήμερο στο Λονδίνο ώστε να παραστεί στη δίκη για την υπόθεση προστασίας προσωπικών δεδομένων εναντίον του εκδότη της Daily Mail.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Δούκας του Σάσεξ βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την κηδεία της γιαγιάς του τον περασμένο Σεπτέμβριο και μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του Spare, που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο και στην οποία αφήνει σαφείς αιχμές για το Παλάτι και την οικογένειά του.

Παρά το γεγονός ότι ο Χάρι βρίσκεται στο Λονδίνο, κανένας δε γνωρίζει εάν ο ίδιος και ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος ή ο αδελφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ θα τον συναντήσουν, καθώς οι μεταξύ τους σχέσεις παραμένουν τεταμένες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ