Σε εγρήγορση κρατάει τους γονείς της πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, η Λίλιμπετ, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα της Δούκισσας του Σάσεξ στο νέο της podcast Αrchetypes. Η Μέγκαν Μαρκλ στη συζήτηση που είχε με την Αμερικανίδα ηθοποιό Pamela Adlon αποκάλυψε πώς η Λίλιμπετ που τον περασμένο Ιούνιο γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια, ξεκίνησε να περπατάει και να κάνει τα πρώτα της βήματα. «Η Λίλι ξεκίνησε να περπατάει. Είναι ενός έτους και 4 μηνών. Ο Άρτσι είναι 3 ετών», είπε η τρυφερή μαμά.

Στη συνέχεια, η Μέγκαν Μαρκλ περιέγραψε την πρωινή ρουτίνα της με τον πρίγκιπα Χάρι και πώς προετοιμάζουν τα παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ για την ημέρα τους. «Η πρωινή βιασύνη είμαι σίγουρη ότι θα γίνει πιο χαοτική όσο μεγαλώνουν τα παιδιά. Εγώ είμαι με τα δύο μόνιτορ για να ακούω τα παιδιά. Σηκώνομαι πάντα με τη Λίλι που κατεβαίνει πρώτη τις σκάλες. Μισή ώρα αργότερα σηκώνεται ο Άρτσι». Και πρόσθεσε: «Μετά ξεκινώ να ετοιμάζω το lunchbox του Άρτσι. Φτιάχνω πρωινό και για τους τρεις. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και αγαπάω πολύ να το κάνω. Νομίζω πως με κάνει να νιώθω υπέροχα για το πώς ξεκινώ την ημέρα μου»,

Τέλος, αναφέρθηκε στα τρία σκυλάκια της οικογένειας. «Μου αρέσει να ταίζω και τα τρία σκυλάκια μας εγώ. Γιατί πήραμε και άλλο σκυλάκι που συνοδεύει τον Άρτσι μέχρι την πόρτα για να πάει σχολείο και είναι σαν ανεμοστρόβιλος», δήλωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ