Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς δύο παιδιών, του Άρτσι, 3 ετών και της Λίλιμπετ 1, 5 έτους.

Ο πρίγκιπας Χάρι που από νεαρή ηλικία επιθυμούσε να γίνει μπαμπάς, κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά του, Spare, στις αρχές του μήνα.

Στα τελευταία κεφάλαια του βιβλίου του, ο Δούκας του Σάσεξ μιλάει για την πατρότητα και για τη ζωή του στο Montecito με τη σύζυγό του, Μέγκαν.

Δείτε όσα γράψει ο πρίγκιπας Χάρι για την κόρη του, Λίλιμπετ Νταϊάνα στην αυτοβιογραφία του.

Η γέννηση της Λίλιμπετ

Ο πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκε με τους αναγνώστες του βιβλίου τη συγκινητική στιγμή που βοήθησε να έρθει η κόρη του στον κόσμο κατά τη γέννησή της στο Santa Barbara Cottage Hospital τον Ιούνιο του 2021.

Έγραψε: «Όταν ο γιατρός είπε ότι ήταν θέμα λεπτών, είπα στη Μεγκ ότι ήθελα το δικό μου πρόσωπο να είναι αυτό που θα έβλεπε πρώτο το κοριτσάκι μας».

Prince Harry kissing baby Lilibet

Ο Δούκας στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γλίστρησα τα χέρια μου κάτω από την μικροσκοπική πλατούλα και τον λαιμό της. Σιγά σιγά, αλλά σταθερά, όπως είχα δει στις ταινίες, τράβηξα την πολύτιμη κόρη μου από το κόσμο που ήταν στον δικό μας. Προσπάθησα να της χαμογελάσω, να τη δω, αλλά ειλικρινά δεν μπορούσα. Ήθελα να της πω: ”γεια”. Ήθελα να της πω: ”Από πού έρχεσαι; Ήθελα να τη ρωτήσω: ”Είναι καλύτερα εκεί; Είναι ήρεμα; Είσαι φοβισμένη. Μην είσαι. Όλα θα πάνε καλά. Θα σε έχω ασφαλή».

Η πρώτη συνάντηση της Λίλιμπετ με την πρόγιαγιά της, βασίλισα Ελισάβετ

Ο Χάρι και η Μέγκαν έδωσαν το όνομα Λίλιμπετ από το ψευδώνυμο της αείμνηστης βασίλισσας. Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει μαζί με τα δύο του παιδιά, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο τον Ιούνιο του 2022. Τότε συνάντησε για πρώτη φορά η Λίλιμπετ την προγιαγιά της. «Για ημέρες δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να αγκαλιάζουμε τα παιδιά, δεν μπορούσαμε να τα αφήσουμε από τα μάτια μας και επίσης να σταματήσουμε να τα φωτογραφίζουμε με τη γιαγιά. Η τελευταία μας επίσκεψη. Ο Άρτσι έκανε βαθιές υποκλίσεις, η Λίλιμπετ αγκάλιαζε τα πόδια της γιαγιάς. Τα πιο γλυκά παιδιά είχε πει η γιαγιά. Ίσως περίμενε να είναι λίγο περισσότερο από την Αμερική».

Lilibet's 1st birthday party

Στιγμές από την καθημερινότητα τους και την οικογενειακή ζωή μαζί μοιράστηκαν ο Χάρι και η Μέγκαν στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Πρίγκιπας Χάρι: Σε ποιον πιστεύει ότι μοιάζει η κόρη του Λίλιμπετ;

Σε ένα από τα επεισόδια, ο Δούκας του Σάσεξ αποκαλύπτει σε ποιο μέλος της οικογένειας μοιάζει η κόρη του, Λίλιμπετ. Ο πρίγκιπας Χάρι πιστεύει ότι μοιάζει στην αείμνηστη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή βλέπω τη σύζυγό μου στον Άρτσι και βλέπω πολύ τη μητέρα μου στη Λίλι. Είναι πολύ Σπένσερ. Έχει τα ίδια μπλε μάτια», είπε ο πρίγκιπας Χάρι. «Μπλε αλλά μπλε μάτια», πρόσθεσε η Μέγκαν.

Τότε ο Χάρι συνέχισε λέγοντας: «Έχει και αυτά τα χρυσοκόκκινα μαλλιά».

Η Λίλιμπετ- Νταϊάνα γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 2021 στο μαιευτήριο Santa Barbara Cottage Hospital στην Καλιφόρνια. Η ανακοίνωση της γέννησής της αλλά και του ονόματος της ανακοινώθηκαν από το ζευγάρι, δύο ημέρες αργότερα. Τα πρώτα της γενέθλια η μικρούλα τα γιόρτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ. Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που συνάντησε από κοντά την προγιαγιά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ