Λατρεύει τα ταξίδια, όπως και όλη η οικογένεια, και φροντίζει να γυρνά διάφορα μέρη του πλανήτη δημιουργώντας εμπειρίες και όμορφες εικόνες. Η Μαρί Σαντάλ είναι πολίτης του κόσμου, γεγονός που έχει γράψει θετικά στην προσωπικότητά της και την αισθητική της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από λίγες ώρες, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους followers της από την πρόσφατη απόδρασή της στην Ισπανία.

«Αναμνήσεις από το ταξίδι μου στη Μαδρίτη», έγραψε με τη Μαρί Σαντάλ να απεικονίζεται να φορά ένα υπέροχο κοστούμι και να κοιτά έργα τέχνης με εκλεκτή παρέα.

Μαρί Σαντάλ
Η Μαρί Σαντάλ μοιράστηκε φωτογραφία από το ταξίδι στη Μαδρίτη

Να σημειωθεί ότι η εντυπωσιακή royal και ο πρίγκιπας Παύλος είχαν βρεθεί στη Μαδρίτη, στα τέλη Μαΐου, με τον δεύτερο να γράφει για τους λόγους επίσκεψης: «Αυτή την εβδομάδα είχαμε τη χαρά να επισκεφτούμε το Ίδρυμα Norman Foster στη Μαδρίτη και, ειδικότερα, να εξερευνήσουμε τον χώρο του City Lab που αποτελεί μέρος του Ινστιτούτου Norman Foster.

Μαρί Σαντάλ

Το πρόγραμμα Sustainable Cities στοχεύει στη βελτίωση της αστικής ζωής και την εκπαίδευση των μελλοντικών ηγετών του πολίτη. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ομάδα που εργάζεται σε ένα έργο για την πόλη της Αθήνας και να μάθουμε για τις ιδέες και τις προτάσεις τους, τις οποίες θα παρουσιάσουν στη διοίκηση της πόλης την επόμενη εβδομάδα. Τους ευχαριστούμε για τον χρόνο και τη σκληρή δουλειά τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Αθήνα»…

Μαρί Σαντάλ - Πρίγκιπας Παύλος
Μαρί Σαντάλ – Πρίγκιπας Παύλος στην Ισπανία

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ