Στους New York Times άνοιξαν πέρυσι τον Μάρτιο, το υπέροχο σπίτι τους, στο Upper East Side της Νέας Υόρκης η 51χρονη Μαρί Σαντάλ κι ο 52χρονος πρίγκιπας Παύλος και είχαν δείξει πώς περνούν οικογενειακά τις Κυριακές τους. Μαζί με τα πέντε παιδιά τους, την 24χρονη πριγκίπισσα Μαρία – Ολυμπία, τον 22χρονο πρίγκιπα Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον 20χρονο πρίγκιπα Αχιλλέα- Ανδρέα, τον 16χρονο πρίγκιπα Οδυσσέα – Κίμωνα και τον 12χρονο πρίγκιπα Αριστείδη – Σταύρο, έδειξαν πώς περνούσαν ποιοτικό χρόνο στο σπίτι.

Μαρί Σαντάλ: Οι αγαπημένες συνήθειες της οικογένειας

Η Μαρί Σαντάλ αποκάλυψε στους New York Times ότι μία αγαπημένη κυριακάτικη συνήθειά της οικογένειας είναι να κάθονται όλοι μαζί στο τραπέζι. «Τα σαββατοκύριακα συνηθίζω να ξυπνάω μία ώρα αργότερα από ό,τι συνήθως, γύρω στις 7.30 με 7.45. Ο σύζυγός μου θα βγάλει τα σκυλιά για βόλτα όσο εγώ θα ετοιμάσω το πρωινό. Την Κυριακή ετοιμάζω πάντα κάτι ιδιαίτερο. Η θα παραγγείλω bagels ή θα φτιάξω pancakes. Θα στρώσω όμορφα το τραπέζι και θα περιμένω τα παιδιά να ξυπνήσουν».

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους

Στο κυριακάτικο τραπέζι

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είχε πει η Μαρί Σαντάλ: «Όταν έχουν τελειώσει όλοι με τα διαβάσματά τους, βλέπουμε ταινίες και παίζουμε ποδοσφαιράκι. Το λατρεύω και πάντα έπαιζα με τα παιδιά. Είναι απίθανα διασκεδαστικό και πολύ ανταγωνιστικό. Αλλά είμαι πολύ καλή σε αυτό και κερδίζω τα δύο από τα πέντε παιδιά μου».
Πηγή φωτογραφιών: Instagram/ royalgreece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ