Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι τίμησαν τη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς εκείνοι και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μονάρχη στις 19 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, υπήρξε ομοιότητα μεταξύ των αφιερωμάτων που περιέβαλαν το φέρετρο της βασίλισσας με αυτά της κηδείας του συζύγου της, του πρίγκιπα Φίλιππου, καθώς τα μέλη της οικογένειας παρουσίασαν όμορφα στεφάνια μαζί με χειρόγραφες σημειώσεις.

Τα στεφάνια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να μην έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είχαν ωστόσο επιλέξει ένα όμορφο στεφάνι από ιδιαίτερα λουλούδια, ακριβώς όπως έκαναν για τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία του Δούκα πέρυσι, καθώς βρισκόταν στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης της με τη Λίλιμπετ, αλλά φρόντισε να αποτίσει έναν πολύ προσωπικό φόρο τιμής στον σύζυγο της βασίλισσας με το στεφάνι και το μήνυμά της.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ζήτησαν το στεφάνι να περιλαμβάνει Απαλή Άκανθο, λουλούδι της Ελλάδας, για να αντιπροσωπεύει την κληρονομιά του πρίγκιπα Φιλίππου και πουρνάρι για να αντιπροσωπεύει τους Βασιλικούς Πεζοναύτες.

Το στεφάνι περιείχε επίσης καμπανούλα για να αντιπροσωπεύει την ευγνωμοσύνη και την αιώνια αγάπη, δεντρολίβανο που σημαίνει ανάμνηση, λεβάντα για αφοσίωση και τριαντάφυλλα προς τιμήν του Ιουνίου που ήταν ο μήνας γέννησης του Φιλίππου.

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανέθεσαν σε έναν από τους αγαπημένους τους ανθοπώλες να φτιάξει και να σχεδιάσει το στεφάνι και το στεφάνι ξεχώριζε ανάμεσα στα άλλα που είχαν τοποθετηθεί, ενώ το μπουκέτο της ίδιας της βασίλισσας, το οποίο ήταν τοποθετημένο στο φέρετρο του συζύγου της, περιελάμβανε λευκά κρίνα, μικρά λευκά τριαντάφυλλα, λευκή φρέζια, λευκό κηράνθο, λευκό γλυκό μπιζέλι και γιασεμί.

Από τι θα εξαρτηθεί η ανακοίνωση τίτλων για τα παιδιά του πρίγκιπα Χαρι και της Μέγκαν Μαρκλ;

photos: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MEGHAN MARKLE, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ