Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μία όμορφη έπαυλη στο Montecito όπου απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους με τα δύο παιδιά τους, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ.

Στο εσωτερικό του σπιτιού υπάρχει ένα αντικείμενο που έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τη Δούκισσα του Σάσεξ και την ενέπνευσε για το τελευταίο της podcast «Archetypes».

Στην έναρξη του podcast, η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε: «Είναι ένα έργο Τέχνης στο καθιστικό μου, δεν είναι τίποτα φανταχτερό, είναι ορθογώνιο και αναγράφονται οι εξής λέξεις: ”Ανθρώπινο είδος, να είστε δύο”.

Και πρόσθεσε: «Η αγαπημένη μου φίλη η Genevieve μου το έδωσε πριν από δύο χρόνια και όταν περνάω μέσα στο σπίτι και το αντικρύζω, χαμογελάω. Πρώτον επειδή την αγαπώ και μου τη θυμίζει, είμαστε φίλες από όταν ήμασταν 17 χρονών και δεύτερον επειδή είναι πολύ αληθινό. Ανθρώπινο είδος, να είστε δύο».

Η τρυφερή μαμά του Άρτσι και της Λίλιμπετ αγαπάει πολύ την Τέχνη και έχει σημαντικά έργα στο σπίτι της. Οι θαυμαστές της Μέγκαν και του Χάρι έχουν παρατηρήσει κάποια από αυτά όπως είναι εκείνο που απεικονίζει μία αρκούδα να κρατά μία πινακίδα που να γράφει «Αγαπώ την Καλιφόρνια» όπως επίσης μία συλλογή τριών έργων με θέμα τη φωλιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ