Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι είχε σκέψεις αυτοκτονίας και δήλωσε: «Δεν θέλω κανένας να νιώθει μόνος». Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έλαβαν το Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Robert F. Kennedy προς τιμήν της «ηρωικής» στάσης τους κατά του ρατσισμού εντός της βασιλικής οικογένειας.

Στα βραβεία Ripple of Hope στη Νέα Υόρκη την Τρίτη, η 41χρονη Μέγκαν ρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να μιλήσει για εκείνη την περίοδο της ζωής της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι με την Όπρα το 2021.

Σύμφωνα με την Page Six η Μέγκαν Μαρκλ είπε στο πλήθος: «Δεν θέλω κανένας να νιώθει μόνος. Και όταν έχετε περάσει από οτιδήποτε είναι δύσκολο, ειδικά τα τελευταία χρόνια με lockdown και COVID, αυτή η απότομη αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που έχουν μια τέτοιου είδους εμπειρία την οποία μπορεί να μην εκφράζουν».

Μέγκαν Μαρκλ

«Όλοι χρειαζόμαστε, όταν μπορούμε, αν νιώθουμε αρκετά γενναίοι, να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τη δική σας εμπειρία. Δίνει στους άλλους χώρο και κουράγιο να κάνουν το ίδιο, αλλά περισσότερο να νιώθουν πραγματικά σαν να μην είναι μόνοι, γιατί νομίζω ότι συχνά αυτό μπορεί να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο όταν νιώθεις έτσι, δεν βλέπεις διέξοδο», συμπλήρωσε η Μέγκαν Μαρκλ.

Αφού παρέλαβε το βραβείο τους, η Μέγκαν προσέθσε για την απόφασή της να μιλήσει: «Αλλά, τελικά, αν νιώθεις ότι υπάρχει κάποιος άλλος που έχει μια τέτοια εμπειρία και έδωσε παράδειγμα ανθεκτικότητας, νομίζω ότι αυτό είναι που οι περισσότεροι άνθρωποι μάλλον αναζητούν εκείνες τις στιγμές. Και αυτός είναι ο λόγος που πήρα την απόφαση να πω απλώς “αν η εμπειρία μου μπορεί να βοηθήσει κάποιον άλλο να μην αισθάνεται το ίδιο ή να ξέρει ότι υπάρχει ελπίδα, τότε αξίζει κάθε δευτερόλεπτο“».

Η Μέγκαν Μαρκλ παραδέχτηκε ότι είχε σκέψεις αυτοκτονίας όταν ήταν έγκυος στον γιο Άρτσι, λέγοντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Όπρατο 2021: «Ντρεπόμουν πραγματικά να το πω και να το παραδεχτώ στον Χάρι, γιατί ξέρω πόση απώλεια έχει υποστεί. Αλλά ήξερα πως αν δεν το έλεγα, θα το έκανα και απλά δεν ήθελα να ζήσω πια και αυτό ήταν μια πολύ ξεκάθαρη και αληθινή και τρομακτική συνεχής σκέψη».

H Μέγκαν Μαρκλ με δάκρυα στα μάτια: «Δεν με προστάτευσε η βασιλική οικογένεια»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ