Πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Meghan Markle ζήτησε την αλλαγή του ονόματός της σε πιστοποιητικό έγγραφο, από “Rachel Meghan, Her Royal Highness the Duchess of Sussex” σε “Her Royal Highness the Duchess of Sussex”.

O εκπρόσωπος της Δούκισσας, μίλησε στο βρετανικό HELLO! διαψεύδοντας τις φήμες που αρχικά εμφανίστηκαν στην εφημερίδα The Sun. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η αλλαγή, ζητήθηκε από Το Παλάτι και όχι από την ίδια τη Meghan Markle ή το σύζυγό της Πρίγκιπα Harry.

Η αλλαγή του ονόματος σε δημόσια έγγραφα το 2019 υπαγορεύτηκε από το Παλάτι, όπως επιβεβαιώνεται από έγγραφα από ανώτερους αξιωματούχους του Παλατιού. Δεν ήταν κάτι που ζητήθηκε από την Meghan, τη δούκισσα του Sussex ούτε από τον δούκα του Sussex.” Ο εκπρόσωπος συνέχισε: “Aυτό το ταμπλόιντ του Ηνωμένου Βασιλείου και το καρναβάλι των λεγόμενων “εμπειρογνωμόνων ” επέλεξαν να υποστηρίξουν ότι περιέργως θέλει να είναι ανώνυμη στο πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού της ή σε οποιοδήποτε άλλο νομικό έγγραφο, κάτι το οποίο θα ήταν γελοίο αν δεν ήταν προσβλητικό. Συμβαίνουν πολλά πράγματα στον κόσμο αυτήν την στιγμή, ας επικεντρωθούμε σε αυτά αντί να δημιουργούμε clickbait.

Meghan Markle

To πιστοποιητικό γέννησης του Archie Harrison Mountbatten-Windsor, γιου του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η γέννηση του μικρού Archie καταχωρήθηκε στις 17 Μαϊου, 2019, ενώ το έγγραφο τροποποιήθηκε στις 6 Ιουνίου.

Πρόσφατα, ο Archie είπε τις πρώτες του λέξεις κατά τη διάρκεια μίας εμφάνισής τους στην πρώτη μετάδοση του επεισοδίου του Archewell Audio, για να ευχηθούν στους ακροατές τους Καλή Χρονιά!
“Μετά από εμένα. Έτοιμος; Καλή…,” είπε ο Πρίγκιπας Harry στον γιό του. “Καλή”, επανέλαβε ο Archie. “Νέα,” είπαν η Meghan και ο Harry. “Νέα …. Χρονιά,” συμπλήρωσε ο Archie, πριν ξεσπάσει σε γέλια.

Η τριμελής οικογένεια φαίνεται να ζει μία υπέροχη ζωή στην ηλιόλουστη California, όπου και μετακόμισαν μετά την απόφασή του Harry και της Meghan Markle να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Archie, στις 6 Μαϊου, 2019. “Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα του Δούκα του Sussex και της Δούκισσας του Sussex, καλωσορίζουν το πρωτότοκο παιδί τους, τα ξημερώματα της 6ης Μαϊου, 2019. Ο γιός της Αυτού Μεγαλειότης ζυγίζει 3 κιλά”, έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό του Royal Sussex στο Instagram με σχετική δήλωση.

“Η Δούκισσα και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας, ενώ το ζεύγος ευχαριστεί τα μέλη του κοινού τους για την στήριξη και που μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερης αυτής στιγμής στην ζωή τους. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ