Η Meghan Markle φέρεται να λυπάται μετά από τους ισχυρισμούς που δημοσιεύθηκαν στους Τimes και τη θέλουν να έχει ασκήσει εκφοβισμό στο προσωπικό, όσο ζούσε στο Παλάτι του Κένσινγκτον με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Χάρι.

Το απόγευμα της Τρίτης 2/3 δημοσιεύθηκαν οι εν λόγω ισχυρισμοί και αναφέρονται σε μια υποτιθέμενη καταγγελία, η οποία συνέβη αρκετά χρόνια πριν. Μάλιστα. Η εκπρόσωπος της Meghan Markle δήλωσε στο Hello! ότι «η Δούκισσα είναι λυπημένη από αυτήν την επίθεση που αφορά στον χαρακτήρα της, ιδιαίτερα ως ένας άνθρωπος που έχει γίνει στόχος εκφοβισμού, και δεσμεύεται να στηρίξει βαθιά όσους έχουν βιώσει αντίστοιχο πόνο ή τραύμα. Είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο της και να προσπαθεί να δίνει το παράδειγμα για το σωστό και το καλό».

 

meghan-and-harry-oprah-interview-pictures-t

 

Μάλιστα, το δημοσίευμα με τους εν λόγω ισχυρισμούς έρχονται στο φως της δημοσιότητας μια μόλις ημέρα πριν την πολυαναμενόμενη συνέντευξη εκείνης και του Χάρι στην Oprah Winfrey. Να σας θυμίσουμε, ότι την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν δύο αποσπάσματα των 30 δευτερολέπτων με την Oprah και την Μeghan Markle με τον Χάρι: A CBS Primetime Special.

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ