Η Meghan Markle στις αρχές Μαΐου βίωσε το ναυάγιο της συνεργασίας της με το Netflix, καθώς η επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων της, “Pearl”, ακυρώθηκε. Τώρα, λοιπόν, η ίδια έρχεται αντιμέτωπη με μια ακόμα αποτυχία!

Η 40χρονη Meghan ήλπιζε να διατηρήσει το domain name για το lifestyle blog της, “The Tig”, αφού έκανε αίτηση για να ενεργοποίηση εκ νέου του εμπορικού σήματoς τον Σεπτέμβριο του 2021. Η σύζυγος του πρίγκιπα Harry έπρεπε να απενεργοποιήσει το blog, το οποίο περιλάμβανε τα πάντα, από τα αγαπημένα της κρασιά μέχρι τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών της, όταν παντρεύτηκε τον Μάιο του 2018. Ωστόσο, υπήρχε ένα ψεγάδι στην εκ νέου αίτησή της το 2021, σύμφωνα με τη Daily Mail αφού δεν είχε υπογράψει.

Meghan Markle

Η Meghan Markle φέρεται να έχει ενημερωθεί από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ ότι πρέπει να περιμένει άλλους έξι μήνες πριν μπορέσει να υποβάλει ξανά αίτηση, ενώ ενημερώθηκε ότι η αρχική περιγραφή του ιστολογίου ήταν «πολύ ευρεία».

Ωστόσο, η Meghan πραγματοποίησε εμφάνιση και το Σαββατοκύριακο χειροκρότησε τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα πόλο.

photos: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MEGHAN MARKLE,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ