Όταν ο Πρίγκιπας Harry έκανε πρόταση γάμου στην Meghan Markle τον Νοέμβριο του 2017, η Δούκισσα του Sussex παρουσιάστηκε με ένα πανέμορφο χρυσό δαχτυλίδι αρραβώνων, αποτελούμενο από τρία μέρη.
Ενάμιση χρόνο μετά, η ίδια αποκάλυψε μία αξιοθαύμαστη αλλαγή στο δαχτυλίδι, έχοντας αντικαταστήσει το κίτρινο χρυσό μέρος του, με διαμάντια.

Θεωρήθηκε πως η Meghan Markle έκανε την αλλαγή στο δαχτυλίδι, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όταν φωτογραφήθηκε χωρίς το δαχτυλίδι της, καθώς είχαν πρηστεί τα δάχτυλά της.

Παρόλα αυτά, διαπιστώθηκε πως η απόφαση για την αλλαγή στο δαχτυλίδι έγινε με πρωτοβουλία του Harry καθώς ήθελε να κάνει δώρο ένα δαχτυλίδι στη σύζυγό του για την πρώτη επέτειο γάμου τους.

Meghan Markle

Στην Βασιλική βιογραφία, Finding Freedom, οι συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand εξηγούν: “Στις 19 Μαΐου, 2019, o Harry εξέπληξε την γυναίκα του, με ένα δαχτυλίδι που έφτιαξε με την κοσμηματοπώλη των stars, Lorraine Schwartz που η Meghan λατρεύει.”
Η διαμαντένια βέρα, αποτίνει φόρο τιμής στην τριμελή οικογένεια, με μία πέτρα αφιερωμένη σε κάθε μέλος. Η κοσμηματοπώλης, μιλώντας σχετικά, ανέφερε πως ο Harry ήθελε να κάνει την βέρα τους λίγο πιο ιδιαίτερη. “Είναι ο πιο τρυφερός σύντροφος. Τόσο ρομαντικός, τόσο υπέροχος.”

Οι θαυμαστές του βασιλικού ζεύγους πρόσεξαν την αλλαγή στο δαχτυλίδι της Meghan Markle, στη σχετική δημοσίευση που είχε κάνει η ίδια για την πρώτη εμφάνιση του μωρού της το 2019. Το πρωτότυπο δαχτυλίδι, αποτελούταν από χρυσό και ήταν φτιαγμένο από την Cleave and Company, τους κοσμηματοπώλες του παλατιού και σύμβουλους της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Το δαχτυλίδι που αποτελείται από τρία μέρη, στο κέντρο του έχει ένα μεγάλο διαμάντι, το οποίο δεξιά και αριστερά έχει δύο μικρότερα. Οι πολύτιμοι λίθοι, επιλέχθηκαν προσεκτικά και προσωπικά από τον πρίγκιπα Harry. To κεντρικό διαμάντι προήλθε από την Botswana, περιοχή που πρόσφατα επισκέφθηκε το ζευγάρι , ενώ τα δύο μικρότερα κοσμούσαν την προσωπική συλλογή της Diana.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ