Μία σπάνια εξομολόγηση έκανε η Δούκισσα του Σάσεξ για τη γέννηση της κορούλας της, Λίλιμπετ, στο τελευταίο της podcast Archetypes με τίτλο «Καλή σύζυγος/ κακή σύζυγος, Καλή μαμά/ κακή μαμά». Στη συζήτηση που είχε με την πρώτη κυρία του Καναδά, Σοφί Τριντό και την Αμερικανίδα ηθοποιό Pamela Aldon, αναφέρθηκε στο τι σημαίνει καλή σύζυγος και καλή μητέρα.

Μέγκαν Μάρκλ: «Η Λίλιμπετ με έκανε και βλέπω τον κόσμο διαφορετικά»

Η 41χρονη Μέγκαν αποκάλυψε πώς άλλαξε η κοσμοθεωρία της όταν γέννησε την Λίλιμπετ τον Ιούνιο του 2021. «Πρώτα είχα μόνο τον Archie. Τώρα είμαι και μαμά μιας κόρης και είτε πίστευα ότι θα συμβεί είτε όχι, βλέπω τον κόσμο διαφορετικά, σε σχέση με το πώς πρόκειται να δει εκείνη τον κόσμο και το πώς θα δει ορισμένες γυναίκες ως πρότυπα», είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

Στη συνέχεια, η Μέγκαν Μαρκλ περιέγραψε την πρωινή ρουτίνα της με τον πρίγκιπα Χάρι και πώς προετοιμάζουν τα παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ για την ημέρα τους. «Η πρωινή βιασύνη είμαι σίγουρη ότι θα γίνει πιο χαοτική όσο μεγαλώνουν τα παιδιά. Εγώ είμαι με τα δύο μόνιτορ για να ακούω τα παιδιά. Σηκώνομαι πάντα με τη Λίλι που κατεβαίνει πρώτη τις σκάλες. Μισή ώρα αργότερα σηκώνεται ο Άρτσι». Και πρόσθεσε: «Μετά ξεκινώ να ετοιμάζω το lunchbox του Άρτσι. Φτιάχνω πρωινό και για τους τρεις. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και αγαπάω πολύ να το κάνω. Νομίζω πως με κάνει να νιώθω υπέροχα για το πώς ξεκινώ την ημέρα μου»,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ